Dobostortát, Rákóczi túróst ettünk és forró csokit ittunk. Mind a minőséggel, mind a frissességgel volt probléma. A forró csoki tejszínhabbal pedig ihatatlanul édes volt 1500 forintért...
Némi sorban állás után meg tudtam rendelni egy kérmest, egy csokis szeletet, kávét és capuccinot. Utána leültünk az emeleten, és vártunk. Majd vártunk, vártunk, és vártunk. Úgy tíz percet, mire nagy nehezen megérkezett a rendelésünk. A sütemények teljesen középszerűek, és gyakorlatilag minden más is, kivéve a tisztaságot és a berendezést.
A berendezés kopottas, a székek asztalok szélei leütve, nem javítva, a tisztaság, meg hogy is mondjam, biztos látott már jobba napokat, de az nem tegnap volt. Az asztalon lévő üveglap alatt olyan kosz, hogy nem is értettem mire gondolnak. Nem tudom a kép mennyire adja vissza. . . Biztos, hogy soha nem megyünk arra megint.
Egy novemberi hétvégén sétáltunk itt a sétálóutcában. Mivel a reklámozott konkurrenciánál nem szolgáltak ki, ezért továbbjöttünk az utcán. Itt rengeteg ember állt sorba, de a pincér elkapott mit szeretnénk? Leüléssel próbálkoznánk, de nem tudott helyet adni, még az emeleten sem. De "kézbe" szívesen kihozná a rendelést.
Inkább vadásztuk a felszabaduló asztalt, majd ujra megkereste egyikünk a pincért és leadta a rendelést. Sajnos nagyon soká hozta ki, már gondoltuk, itt is felállunk és elmegyünk. Tettem egy próbát a pincérnél, és a kezében volt a rendelés, csak nem ért oda hozzánk. A macarón állítólag finom volt, a jegeskávét jég nélkül kértem, de mire ideért volt benne jég, úgyhogy meg is fájdult a torkom.
A cukrászdában mindig hatalmas tömeg van. Ez azt feltételezné, hogy a cukrászda jó, de ez nem igaz. A sütemények ára magas, azonban egyáltalán nem finomak. A fagylaltok választéka nagy, de ezek sem kiemelkedőek, továbbá az ízek névtáblái megzavaróak, fagylaltként szolgálnak fel egyszerű pohárkrémeket is, tölcsérben ami elég rossz. Nem voltunk elégedettek.
Nyár, Szomjúság. . a belvárosi séta során hőség idején megszomjazunk. . Az esti hangulatban nem tudom miért csak egy tanuló szerű fiatalember szaladgált vendégek között. . Szegény nem tudta már hogy kértünk e. . már. . Gyorsan kértünk, és kihozta. . Egy narancslevet, és sört. . Közben egy családnak fagylalt kelyheket igen gusztusos- szervírozott.
Vendéglátói szempontból , is gyengének nevezhető a hely . De az igazi baj csak ezen felül következik a SÜTEMÉNYEK . A tortákban található krémek kritikán aluliak , túl cukrozott CSOMÓS moussenak “csúfolt “ valamik. A tortákban lévő tejszín a kitúrósodás előtti utolsó szintig túl voltak habosítva , ezenkívül több süteményben is a zselatinnal bevont gyümölcsök keserűek voltak .
A kivitelezés az egyetlen ami talán az arra járó “ turistákat “ betérésre bíztathatja mivel kinézetre nem olyan borzasztóak a sütemények . De a helyen vásárolt 12 tortaszelet és 5 gombóc fagylalt szikla szilárdan bebizonyította , hogy nem csak egy rosszul sikerült süteménye van a hely cukrászának , hanem bizonyosan rossz napja is , bár én inkább a nemtörődömségének tudnám be .
Ma reggel férjemmel bementünk a cukrászdába,és kértünk 1 kg burgonyás pogácsát. Sajnos korábban már úgy jártunk az ugyancsak reggeli órákban vásárolt pogácsa egy része állaga alapján érezhetően előző napi volt,amit csak otthon vettünk észre.
Ezt szerettük volna ma elkerülni,és emiatt a bennünket kiszolgáló fiatal hölgyet megkértük,hogy legyenszíves egy darabot adni,amit kifizetünk,de szeretnénk megkóstólni. Na,ez után sajnos minősíthetetlen kiszolgálásban volt részünk! ! !
Friss az élmény. Ma kora este a családommal bementünk az üzletbe, mert ki szerettük volna próbálni a helyet. Nagyon színvonal alatti, lekezelő kiszolgálásban részesültünk. A pultosnak nem nevezhető lány flegma volt. A fagyi ehetetlen, íztelen maszlag. Nem kedvesek a fizető vendégekkel. Én kipróbáltam de másnak nem fogom ajánlani ezt a helyet. Nincs pozitív tapasztalatom.
A menő cukrászdákkal mindig az szokott a baj lenni, hogy rossz a minőség. Ez sajnos most is így volt. Kétszer voltunk itt. Másodszor azért, mert egy kísérlet nem kísérlet. Én kókuszos tekercset ettem, aztán házi zserbót. Ehető volt. Ha a párom így csinálta volna meg, azt mondtam volna, hogy elmegy, de nem kellene erőltetni.
Aztán jött a fagyi. Nem részletezem. Gáz. Kíváncsi lettem volna, Puzsér mit mondott volna erre. Én mindenesetre eltiltom Anyámat ettől a megpróbáltatástól. De a mazochisták mindenképp kóstolják meg. [moderálva - a szerk. ] Nem is értem, hogy jöhetett szóba egyáltalán a Magyarország legjobb tortája cím itt. Elképzelhető, hogy a versenyre ráerősítettek, aztán a verseny végeztével alább hagytak. Talán süteményt ennék még egyszer itt, de fagyit akkor se ha fizetnének érte. Mondjuk a tölcsért azt megenném, de a fagyit a kifittyenteném belőle.