A beltérben a kényelmes étkezéshez méretezett hagyományos asztalok és székek. 18-féle reggeli illetve brunch jellegű fogást kínálnak, így többek között Egg Benedict-et, házi tonhalkrémet, Szegedio címszó alatt fehérhagymás tojásrántottát falusi sós uborkával, fermentált zöldségekkel és paradicsommal, bundás kenyeret, avokádókrémes toastot, törökmogyorós zabkását és Acai bowlt. Fő attrakciójuk, mely a legtöbb fogás leírásában szerepel, a házilag sütött, gluténmentes kategóriában egyértelműen kiemelkedő toastkenyér, mely a normál kenyerek mezőnyében sem szerepelne rosszul. Naponta változó úgynevezett funkcionális menüt is kínálnak egy levest, két főételt és egy desszertet kedvező áron. Specialty kávét főznek, minőségi teákat tartanak, továbbá frissen préselt leveket, limonádét, és a Monyó kisüzemi sörfőzde üdítőit és söreit. A kiszolgálás kifogástalan: kedves, udvarias, szívélyes, mosolygós, kommunikatív. Két reggeli fogást kértem. Az Ouch nevű kompozíció leírása: füstölt lazac, habosított tojássárgája, avokádó, Maldon só, lime leve, csírák, fekete szezám, szezonális zöldek, fermentált zöldség, házi toast kenyér. A tányérról ezek rendre visszaköszönnek, jó minőségben, ezzel együtt mindent egybevetve 50 forint híján 5000 forintos árát eltúlzottnak éreztem 2024. augusztusában. A shakshuka jó ízű volt, megnyerő állagú, jól elkészített buggyantott tojást és karakteres kecskesajtot adtak hozzá. Nem spórolták le róla a zöld koriandert, római köményes fűszerezettsége is meggyőző volt.