Gyenge 2013. januárban, családjával járt ittÉrtékelt: 2013. szeptember 18.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Eddig nagyjából ötször voltunk itt, egy ízben a felszolgáló taplósága miatt kifordultunk, utána úgy jött ki a lépés, hogy csak beültünk, volt egy korrekt élményünk, majd ismét egy borzalmas következett. Több pincérrel dolgoznak, legalább kettőt eltanácsolnék a pályáról. Az ételek korrekt-átlagosak, az étlap és a minőség ugyanolyan mint a tulaj másik csárdájában a Kiskőrössyben. A vegyes haltál többnyire rendben van, a haltepertő változó, de mindig friss halból készül, de nem mindig irdalják kellő alapossággal. A halászlé sajátos ízű, nagyon koncentrált, azt hiszem túlfőzik az alaplevet, de mindig friss benne a hal. Egyik kedvencem itt a rántott haltej.
Kiemelkedő halászlé-élményeim jelentős része szegedi vagy Szeged környéki halászcsárdákhoz kötődik. A domaszéki Rózsakert vendéglő, az Algyői halászcsárda, a Kiskőrössy illetve Jobb, mint otthon, ezek hozták az 1995 óta eltelt több, mint negyed évszázadban a legjobb és legstabilabb élményeket....
Egy esős pénteken gondoltuk, békacombot eszünk. A Jobb Mint Otthon Kisvendéglőben volt erre lelhetőség. Foglaltunk gyorsan asztalt. Mikor kiértünk, nem sokan voltak, de ez hamar megváltozott. Két levest kértünk meg két adag rántott békacombot. A levest egy üvegtálban hozták. tetemes...
Éttermet kerestünk Szegeden, véletlenül találtuk az éttermet, és utólag nagyon örültünk neki. Isteni halas tálat ettünk! Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki Szegeden jár, menjen el. Nem fogja megbánni!