Jó 2013. szeptemberben, családjával járt ittÉrtékelt: 2014. január 17.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Azért írtam az összefoglaló címben, hogy...de azért otthon..-mivel Bajai vagyok. Köztudomású, hogy Baja és Szeged mindig vetekedett a halászlé "helyezésével". Mert Baján úgy mondjuk, hogy a Szegedi halászlé híres, de a Bajai finom. Félre a tréfával, valahányszor Szegeden járok soha nem hagyom ki ezt az éttermet. Kitűnő a hangulatom, valahányszor betérek, lehetőleg a teraszon foglalunk helyet és nagyon élvezzük a felbukkanó pontyok mutatványait. Nagyon szeretem a harcsát minden általuk elkészített módon kipróbáltam már lének és pörköltnek is. Túrós csuszával zárom a mutatványt és nagyon finom vörös borral csúsztatom le. Szegeden itt ettem eddig a legfinomabb halat, ajánlom másnak is, de a Bajait is tessék megkóstolni! :) Üdv: István
Kiemelkedő halászlé-élményeim jelentős része szegedi vagy Szeged környéki halászcsárdákhoz kötődik. A domaszéki Rózsakert vendéglő, az Algyői halászcsárda, a Kiskőrössy illetve Jobb, mint otthon, ezek hozták az 1995 óta eltelt több, mint negyed évszázadban a legjobb és legstabilabb élményeket....
Egy esős pénteken gondoltuk, békacombot eszünk. A Jobb Mint Otthon Kisvendéglőben volt erre lelhetőség. Foglaltunk gyorsan asztalt. Mikor kiértünk, nem sokan voltak, de ez hamar megváltozott. Két levest kértünk meg két adag rántott békacombot. A levest egy üvegtálban hozták. tetemes...
Éttermet kerestünk Szegeden, véletlenül találtuk az éttermet, és utólag nagyon örültünk neki. Isteni halas tálat ettünk! Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki Szegeden jár, menjen el. Nem fogja megbánni!