. . Tehát 31-én este 9 körül értünk oda, nem mertem csinos ruhában menni, inkább a pulóver, farmer mellett döntöttem, ami jó döntés volt, hiszen nem sokkal volt melegebb, mint előző este. . . Elkezdték a vacsit kihordani, egy "pincér" 2 tányér (! ! ) kaját hozott. Azért hozzánk is odaértek. . . Sültes tálat kértünk, amin sült kolbász, malacsült, párolt káposzta és tört krumpli volt az írás szerint, ugyanis, olyan sötét volt, h nem láttam mit eszek. Világítást 4 db mennyezeti lámpa, és az asztalokon vizespohárba állított teamécses biztosította a hangulatot. . . Visszatérve a vacsorára: jéghidegen kaptunk mindent! A kolbász nem csak azért volt ehetetlen mert agyon sütötték, hanem egyébként is, vmi Tesco minőség volt. . . A krumpliba a bors rendesen beleszaladt, pedig szeretem a fűszeres ételeket, de ez überelt mindent. A Somlói galuskát műanyag tálkába kaptuk, műanyag villával! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! Vacsora után gondoltuk, kikérünk egy üveg bort, h ne kelljen örökké rohangálnunk. Nos, egy borozóban nem volt hűtött bor. . . Üdítő mellett döntöttünk, ott kétféle közül választhattunk. . . . Később egy vbk-ra még meghívott a párom, a kólából a bubi hiányzott. . . Fél 11-kor elérkezett az est fénypontja: a zenész felszerelése "elszállt", ezzel együtt az én agyam is. Fizettük. Haza jöttünk. Azt hiszem ez e hely valóban csak a társasjátékozásra való. . . Arra a 4-5 emberre talán oda tudnak figyelni. . . Nekik valószínűleg nincs igényük, pl egy vodka-narancsra. . . meg gondolom a meleg bort is szeretik. . . a kóla múlt hétről maradhatott. . . meg ennyiért üveges üdítőt várnék, nem pedig a pohárba öntőst. . . Tehát kedves Jósika Pincze, köszönöm, h emlékezetessé tettétek a szilveszterünket!