Kiváló 2014. augusztusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2015. május 28.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Nagyon szeretem ezt az éttermet, mert a halászlevet és a túrós csuszát itt készítik a legfinomabban. Belülről igazi táj jellegű, de mégis akkor a legkellemesebb, ha nyáron ki lehet ülni a teraszra, mert az étterem mellett elfolyó Tisza még különlegesebb hangulatot kölcsönöz. Még a pincérek is mintha mindig itt dolgoztak volna. (Ami lehet, hogy így is van. )Az étlapon mindenki talál a saját szájízének megfelelő ételt még akkor is ha nem szereti a halat, de kétségtelen, hogy a legszélesebb választék a halételekből van.
Csoporttal, időpontra érkeztünk, az ételek, italok is előre meg voltak rendelve. Ennek ellenére az italkiszolgásás (nagyrészt sör) kissé lassan ment, később az ételeknél ez már gördólékenyen ment. Az is lehet, hogy csak mi voltunk türelmetlenek, mert az építkezések miatt nem lehetett busszal...
Vasárnap kora délután tértünk be családostól, szerencsére gyorsan kaptunk asztalt annak ellenére, hogy előtte telefonon nem lehetett asztalt foglalni. Nagyon sokan voltak, a kiszolgáláson érződött is, elég nyögvenyelősen mentek a dolgok. A végül megkapott ételek finomak voltak, ár-érték arányban...
A Kiskőrössy halászcsárda hosszú ideje biztos pont a szegedi gasztronómiában. Jómagam a kilencvenes évek közepén jártam itt először, azóta nem sokat változott a kínálat. Az utóbbi években jelent meg egy két új fogás, ezek közül kettőt is megrendeltünk. A pankó morzsás harcsa remek volt, a pankó...