Átlagos 2016. áprilisban, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2016. május 5.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Szeged, Tisza part, halászlé... Jól indult, de nyárfák tönkretettek mindent. Folyamatosan hozta róluk a szél a "vattát", hatalmas mocskot csinálva. Halomban állt a nyárfaszármazék a földön, az asztalokon és a székeken. Hogy jutott-e a tányérokba és a poharakba is? Miért pont oda ne jutott volna?! Egyébként a halászlé finom volt, a haltepertő csodálatos. Mást már nem vállaltunk be, mert a nyárfák... Nyárfavirágzásfüggő a jövőbeni esetleges látogatás.
Csoporttal, időpontra érkeztünk, az ételek, italok is előre meg voltak rendelve. Ennek ellenére az italkiszolgásás (nagyrészt sör) kissé lassan ment, később az ételeknél ez már gördólékenyen ment. Az is lehet, hogy csak mi voltunk türelmetlenek, mert az építkezések miatt nem lehetett busszal...
Vasárnap kora délután tértünk be családostól, szerencsére gyorsan kaptunk asztalt annak ellenére, hogy előtte telefonon nem lehetett asztalt foglalni. Nagyon sokan voltak, a kiszolgáláson érződött is, elég nyögvenyelősen mentek a dolgok. A végül megkapott ételek finomak voltak, ár-érték arányban...
A Kiskőrössy halászcsárda hosszú ideje biztos pont a szegedi gasztronómiában. Jómagam a kilencvenes évek közepén jártam itt először, azóta nem sokat változott a kínálat. Az utóbbi években jelent meg egy két új fogás, ezek közül kettőt is megrendeltünk. A pankó morzsás harcsa remek volt, a pankó...