Jó 2017. januárban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2017. január 6.
Ajánlom a helyet másoknak is!
10 év után újra eljöttünk, mert úgy emlékeztem, itt ettem életem legjobb halászlevét. Nos, nem kellett csalódnom, most is kiváló, hibátlan minőségű halhússal készült vegyes halászlét kaptam, a párom grillezett vegyes haltálja is kitűnő volt. Tiszta ötöst azért nem tudok adni a kiszolgálásra, mert (és ezt már több étteremben is tapasztaltam) a pincér az ital felvétele után indokolatlanul hosszú idővel, kb. 10-12 perc múlva, külön kérésre hozta csak ki az italokat, ami teljesen érthetetlen, mivel a viszonylag nagy étteremben szinte alig lézengtek és három pincér is volt. Ettől függetlenül udvarias, készséges volt, ez inkább valami szakmai-koncepcionális hiba lehet. Összességében csak ajánlani tudom és még visszatérünk.
Csoporttal, időpontra érkeztünk, az ételek, italok is előre meg voltak rendelve. Ennek ellenére az italkiszolgásás (nagyrészt sör) kissé lassan ment, később az ételeknél ez már gördólékenyen ment. Az is lehet, hogy csak mi voltunk türelmetlenek, mert az építkezések miatt nem lehetett busszal...
Vasárnap kora délután tértünk be családostól, szerencsére gyorsan kaptunk asztalt annak ellenére, hogy előtte telefonon nem lehetett asztalt foglalni. Nagyon sokan voltak, a kiszolgáláson érződött is, elég nyögvenyelősen mentek a dolgok. A végül megkapott ételek finomak voltak, ár-érték arányban...
A Kiskőrössy halászcsárda hosszú ideje biztos pont a szegedi gasztronómiában. Jómagam a kilencvenes évek közepén jártam itt először, azóta nem sokat változott a kínálat. Az utóbbi években jelent meg egy két új fogás, ezek közül kettőt is megrendeltünk. A pankó morzsás harcsa remek volt, a pankó...