Gyenge 2017. szeptemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2017. szeptember 11.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Korábban többször jártam már itt, bár a legutóbbi látogatás óta 3 év eltelt már. Sajnos a színvonal minden tekintetben meredeken esett a legutóbbi látogatásom óta. Nem készséges pincér, halászléfoltos terítő, koszos zsebkendő az asztal alatt. Az étel minőségével fel lehetett volna dobni, de sajnos az sem ütötte meg a minimálisan elvárható szintet, kivéve a halászlevet. Többféle méretű és túl olajos sült burgonya került köretként a tányérjainkra, a díszítésnek szánt saláta és káposzta szikkadt és fonnyadt volt. A fogas is valószínűleg fagyasztott volt és teljesen ízetlen. Kár, mert a hely autentikus hangulata többet érdemelt volna. Senkinek nem tudom ajánlani.
Csoporttal, időpontra érkeztünk, az ételek, italok is előre meg voltak rendelve. Ennek ellenére az italkiszolgásás (nagyrészt sör) kissé lassan ment, később az ételeknél ez már gördólékenyen ment. Az is lehet, hogy csak mi voltunk türelmetlenek, mert az építkezések miatt nem lehetett busszal...
Vasárnap kora délután tértünk be családostól, szerencsére gyorsan kaptunk asztalt annak ellenére, hogy előtte telefonon nem lehetett asztalt foglalni. Nagyon sokan voltak, a kiszolgáláson érződött is, elég nyögvenyelősen mentek a dolgok. A végül megkapott ételek finomak voltak, ár-érték arányban...
A Kiskőrössy halászcsárda hosszú ideje biztos pont a szegedi gasztronómiában. Jómagam a kilencvenes évek közepén jártam itt először, azóta nem sokat változott a kínálat. Az utóbbi években jelent meg egy két új fogás, ezek közül kettőt is megrendeltünk. A pankó morzsás harcsa remek volt, a pankó...