A Menü Étterem & Kávézó 2012 januárjában nyílt meg a vértói domb közvetlen szomszédságában. A célunk kezdettől fogva az, hogy családias, meghitt légkörben, szép környezetben lássuk vendégül a hozzánk betérőket. Az étterem kényelmes asztalai, kis zugai ideálisak baráti kávézások, üzleti reggelik, családi ebédek és hangulatos vacsorák számára.
Ételválasztékunkban a magyaros, hagyományos ízeket kedvelők és a könnyű vacsorára vágyók is megtalálják a kedvencüket. Éttermünkben 11-15 óráig naponta változó A-B menüt is kínálunk kedvező áron, az ínyencek számára pedig időről időre előrukkolunk egy-egy specialitással, így érdemes gyakran betérni hozzánk! Ételeink azonban nem csak helyben fogyaszthatóak: elvitelre és házhoz szállításra is van lehetőség, a menüinkre előfizetve pedig elfelejtheti az ebéd gondját: minden nap friss, gőzölgő levest és másodikat talál az asztalán főzőcskézés vagy várakozás nélkül. A télen-nyáron nyitva tartó belső tér mellett áprilistól októberig Szeged egyik leghangulatosabb kerthelyiségében, a vértói dombra és tóra néző teraszunkon is várjuk egy gyertyafényes vacsorára vagy kellemes italra. Az étteremben és tavasztól őszig a kerthelyiségben 50-60 főig vállaljuk baráti összejövetelek, születésnapok, ballagások, fogadások, esküvők és egyéb rendezvények szervezését, vagy mindezt akár külső helyszínen is, színvonalas felszolgálás mellett.
Többször jártam,jártunk ebben az étteremben nagyon vegyes érzésekkel távozva. . . Volt olyan,amikor kiváló értékelést adtam volna mindenre. A személyzetre,az ételek mennyiségére,és minőségére egyaránt. Aztán volt,mikor csoporttal mentünk,jó előre bejelentve,de a csoport felének sem jutott megfelelő abból az ételből,amit az étlapról szeretett volna.
De a legrosszabb az volt,amikor menüben olyan gyümölcslevest adtak,mintha a főzőedényt öblítették volna el leves helyett. Sem gyümölcs nem volt benne,-talán egy szem meggy ,pár darabra vágva-sem az íze nem hasonlított gyümölcslevesre. . . .
Baráti ajánlás után jöttünk ebbe az étterembe,de kár volt. A pincérnek fogalma sincs az ételek hogyan készülnek. Ez még nem is probléma,de az adagok olyan kicsik,hogy nem igazán laktunk jól. Egy 10 fős rendezvény volt,emiatt várnunk is kellett. 10 főnél úszik a konyha! Ez mindent elárul.
A pincérek sem túl kedvesek,inkább talán zavarja őket ha bejön valaki étkezni,ami meglepő,hiszen ebből van a fizetésük. Mi nem jövünk többet az biztos.
A környék még mindig csodás. Sajnos a minőség sokat romlott az étterembe. Lehet hogy a másik szakács van, vagy csak az üzletpolitika változott ,sajnos ezt nem tudom. De az ételek mennyisége csökkent és a frissesség is. A levesben a zöldség,répa fás,keserű ízű elrághatatlan.
Először egy nyereményjáték nyerteseként jártunk ebben az étteremben, és most újra elmentünk. Ajánlom mindenkinek ezt a helyet. Nagyon finom ételek, szuper választék, a személyzet kedves, segítőkész, mosolygós :) Az adagok bőségesek, finomak. A helyszín is szépen ki van alakítva, a Vértő szomszédságában helyezkedik el, rendkívül hangulatos. Ajánlom! ! !
Erről a helyről én is csak szépeket tudok írni! Nagyon szép környezet, családias hangulat, kedves, segítőkész személyzet. Az ételek nagyon finomak, menü is rendelhető. Nagyon jó áron, nagyon finom ételek, nagy adagok. Több jártunk az étteremben, nem csalódtunk benne. A vértő mellett található, kerthelyiséggel felszerelve. Bátran ajánlom mindenkinek! ! !
Több személyes ebédre foglaltunk helyet. Felsoroljuk a hiányosságokat: 1. Odaérkezésünkkor kezdtek el teríteni (du. 15. 30 órakor). 2. Terítéknél nem volt szalvéta. Külön kérésre hoztak ki, de keveset. 3. Az ital és egyéb rendelések kihozatala pontatlan volt és sokáig tartott.
(ennek oka a kevés pincér, meg a figyelmetlenség volt, ha a pincér nem tudja memorizálni a megrendelést akkor vesse papírra! ) 4. A kétszemélyes tálakon a húsok és a köret hideg volt, pedig frissensültekről volt szó. 5. A tálakon nem volt kiszedő kanál. 6. 6 személyhez akart tenni a pincér 1 db 2 személyes tálat. (Szerintem nem a vendégtől kell megkérdezni, hogy hova tegye a tálakat és milyen elosztásban. ) 6. A palacsinta sületlen, a töltelék ízetlen, a csokiöntet és a karamellöntet vízzel hígított volt és hideg. 7. A kihozott étel mellé evőeszközt nem hoztak ki. Pld. palacsinta mellé villát csak kérésre. Adtunk egy újabb esélyt a vendéglőnek, mert a hely nagyon hangulatos. Kisebb társasággal mentünk el. Nem foglaltunk előre helyett, de nem voltak sokan. Újabb hiányosságok történtek: 1. Kihozott tányéron a rászáradt ételmaradékot az egyik vendégem vette észre és letörölgette. 2. Több étel, ital rendelésnél a válasz azt volt, hogy elfogyott. (pld. somlói galuskát előre kell rendelni, egyébként az étlapon fent szerepel) 3. Egyik vendég sült burgonyát rendelt köretnek. A kihozott étel hideg volt, szottyos és túlsütött. A pincérhölgynek jeleztem, a válasz 'azért mert nem fagyasztott burgonyából készült, hanem friss burgonyából". A szakács nem értett az elkészítési módhoz. Friss burgonyából még finomabb köretet lehet készíteni, mint fagyasztottból. 4. Rendeltünk még ásványvizet, valamint palacsintát. Mindkét tételt elfelejtette a pincérnő, de az étterem ajtajában álltak és trécseltek. Hosszú várakozás után szóvá tettük a másik pincérhölgynek és a vendégem lemondta a palacsintát. Kértük a számlát, de arra is sokat kellett várni. Ezek után már nem is csodálkoztunk azon, hogy az a pincérhölgy aki felvette a rendelésünket, távozásunkig kis sem jött. Véleményem szerint a felszolgálásban, illetve az ételek elkészítésében rengeteg hiányosság van. Nem igazán ajánlom ezt a vendéglőt.
Hétvégén látogattunk el ismét az étterembe, előzetes asztalfoglalásunk volt. A terítés egyszerű és szép volt, az asztal elhelyezésénél arra is figyelt a felszolgáló, hogy árnyékot biztosítson napernyőkkel. Továbbá udvarias, kedves és türelmes volt, annak ellenére, hogy egyedül dolgozott felszolgálóként, amikor kb.
30 vendég egyszerre ebédelt. Az ételek minősége jó, a választék bőséges volt a tálakon. A körülményekből adódóan előfordult, hogy kicsit tovább kellett várnunk a rendelésre, összességében elégedetten távoztunk.
Több ízben jártunk már itt barátokkal, családdal és sok pozitív élményben részesültünk az itt töltött idő alatt. A kiszolgálás kifogástalan, a csinos pincérlány úgy sürgött-forgott, mosolyogva, fáradhatatlanul, hogy öröm volt nézni. Végig udvarias és figyelmes volt. A terasz hangulata igazán magával ragadó, szép környezetben helyezkedik el.
A közeli kis tó is sokat dob a hely hangulatán. Az étterembe belseje véleményem szerint nagyon elegáns, a bútorok, az egész dizájn nagyon el lett találva. A konyha nagyon jó, finomak az ételek, és a tálalásra külön odafigyelnek, némelyik fogás már-már a művészi szintet üti meg. Összegezve, csak ajánlani tudom mindenkinek, aki egy jót akar enni kellemes környezetben.
Párommal, párom öccsével és barátnőjével látogattunk el ebbe az étterembe egyik vasárnap ebédre. Interneten találtuk, megtetszett a környezet, a kilátás, az hogy modern az étterem, mindenkinek tetszett az étel kínálat és az árak.
Mindannyian külföldön élünk, ritkán járunk haza és elég ritkán adódik alkalmunk így együtt tölteni az időt, főleg Magyarországon, szóval szerettünk volna egy jó kis délutánt eltölteni, jókat enni, beszélgetni. Szép a környezet és igényes a hely, viszont értek kellemetlen meglepetések. Kikértük mindannyian az ételt. Kértünk 3 előételt és 4 főételt. Mikor a pincérnő oda ment a többiekhez a pulthoz, csak nagy nevetést meg háborgást hallottunk és fintorgást láttunk. "Úristen kértek előételnek haltepertőt meg rántott sajtot plusz még főételt. " Mondtam a páromnak hogy kérdezze már meg hogy esetleg átmenjünk e máshová? ? ? ? Mindannyian kiakadtunk. Ráadásul a párom rálátott a pultra ahol ültek sorban és a szakács is kint ült. Ő is vágott egy arcot és miután leadta a rendelést a pincérnő még vagy 5 percig tartott neki mire nagy fintorogva életuntan felállt és elvonszolta magát a konyhába. Teszem hozzá csak mi 4-en voltunk vendégek akkor az étteremben. Szóval nagy a munka kedv és ezek szerint előételt ne nagyon kérjen senki mert kinéznek, kinevetnek. Szóval elég negatív élményekkel távoztunk. Pozitívum hogy az ételek nagyon finomak voltak, de felháborító a viselkedés amit megengedtek maguknak. Volt 1 pincérnő aki kedves volt. Illetve amíg a rendelést felvette addig a másik is kedves volt. . . Lényeg a lényeg. Szép hely, jó árakkal, finom ételekkel és borzalmas hozzá állású dolgozókkal. Ennyi. Köszönjük az élményt, többet nem megyünk és az összes ismerősünknek beszámoltunk erről a feledhetetlen élményről szóval ők sem mennek oda biztos.
6724Szeged, Csongrádi sgt. 114.
Szolgáltatások
ingyenes WIFI kerthelyiség csoportokat szívesen fogad napi menü rendezvényhelyszín sportközvetítés szabadtéri széles borválaszték