Kiemelkedő kocsma, jó borok, kézműves sörök, rendkívül kedvező árak

Négy Lépcsős Söröző SzegedNégy Lépcsős Söröző Szeged a térképen

2024. decemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2024. december 23.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Négy lépcsős söröző olyan, mint egy Rejtői kocsma, arról nevezetes a városban, hogy ott már embert is öltek. Ami sajnos nem vicc. Úgy hírlett, hogy bezárnak, ami igaz is volt, de akadt új üzemeltető, aki fantáziát látott az újranyitásban.
A koncepció egyszerű: az árakat lent tartják annyira, amennyire lehet, a kommersz italok mellett belistáznak minőségieket is, a borok és a sörök műfajában egyaránt.
Készítenek mindemellé sörkorcsolyának hot-dogot, a nyitvatartást pedig hajnali hatig tolják ki, amikor már csak azok bírják akik nagyon kemények. Ezzel ez erővel egyébként non stop is működhetnének. Sejthető, hogy miért nem lépik ezt meg, a hely a fiatalokra összpontosít, ők pedig nem járnak kora reggel kocsmába.
Az elmúlt hetekben kétszer is betértem ide, ittam Ogre sört, 2024-es Frittmann rosét, továbbá vettem egy üveg Etalont is a Békésszentandrási Sörfőzdétől.
A minap megkóstoltam a hotdogot is, amibe kerül ketchup, mustár, majonéz, nyilván nem csúcsminőség, de élvezhető, korrekt termék. Megszórják ropogós pirított hagymával és még jalapenot is tesznek bele. Mindez 690 forintba kerül. Ha sörrel kérjük, akkor 590 forint.
Ritka jó hely ez, megadom nekik az 5 pontot.
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:
Fényképek (20)
Négy Lépcsős Söröző Szeged - EgyébNégy Lépcsős Söröző Szeged - EgyébNégy Lépcsős Söröző Szeged - EgyébNégy Lépcsős Söröző Szeged - EgyébNégy Lépcsős Söröző Szeged - EgyébNégy Lépcsős Söröző Szeged - EgyébNégy Lépcsős Söröző Szeged - EgyébNégy Lépcsős Söröző Szeged - EgyébNégy Lépcsős Söröző Szeged - EgyébNégy Lépcsős Söröző Szeged - EgyébNégy Lépcsős Söröző Szeged - EgyébNégy Lépcsős Söröző Szeged - EgyébNégy Lépcsős Söröző Szeged - EgyébNégy Lépcsős Söröző Szeged - EgyébNégy Lépcsős Söröző Szeged - EgyébNégy Lépcsős Söröző Szeged - EgyébNégy Lépcsős Söröző Szeged - EgyébNégy Lépcsős Söröző Szeged - EgyébNégy Lépcsős Söröző Szeged - EgyébNégy Lépcsős Söröző Szeged - Egyéb
Tisza Hotel Szeged - Napi ár reggelivel
Tisza Hotel Szeged