Nincs légkondi, ezért inkább télen próbálja ki, aki meri. Szép kis hely, barátságos, Krisnás :) Jó lehetne. De a svédasztalon kihűlt minden, a mosdókagylót régen takaríthatták, klíma nincs, így a kinti 38 fok bent 40 volt. . Az ételek közül a sabji és a lencsedahl nagyon finom, a többi nem tetszett egyikünknek sem, rizses szója stb. . Kár érte.
Olyan hely ahol nagyon egészségesen tudsz enni. Nem csak vegánoknak ajánlom. Kiváló ízkombinációkat tudnak elővarázsolni a "vega" kajákból. A vega gírosz például egészen kiváló, de a sárgaborsó krémleves olyan mintha egy komplett egytálételt ennél. Szóval szegedi vegán étkűek csak rajta, keressétek fel ezt a helyet nem fogtok csalódni.
Aki most ismerkedik ezzel az étkezési stílussal annak pedig szinte kötelező ide elmenni. Ha nem vagy vegán akkor is nagyon finom és tiszta ételeket ehetsz. Hetente egy alkalommal vegán kaját amúgy is érdemes enni mindenkinek. Az árak pedig nagyon szerények. Van étlapról választható kaja, de van minden hétköznap két fajta menü is. A menüben mindig van desszert is. A múltkor egy remek gyümölcsrizst sikerült ennem ami nagyon finom volt. A kiszolgálás pedig "nagyon kedves előzékeny". Egyetek szegediek egészségeset, tisztát és finomat.