Gyenge 2013. júliusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2013. augusztus 4.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Két halászlevet kértünk. Egy bográcsaban hozták ki. Nem tudom, hogy az árat itt hogy számítják ki, de mivel mi nem vagyunk nagy étkűek, a két halászléért fizettünk több mint 4500 Ft-ot. Jobb lenne, ha valóban két adag halászlevet hoznának ki, és nem kellene azt is kifizetni, amit nem eszünk meg. Egyébként úgy ajánlották, hogy ide menjünk halászlevet enni, de sajnos furcsa íze volt a halászlének, kicsit gulyásleves és szokatlan fűszer ízű. nem erre számítottunk.
Hát nem így nézett ki ez régen, az biztos! Az ember keresi a szemével az emléket, a jót, nyomokban találja meg. Sokévtizedes szerelemhely ez, Szeged iránt, a halászlé iránt, a lányok iránt, akikkel itt jártam, ó, meg egyáltalán... most nem olyan pont, de most is nagyon, nagyon... Ha elmegyek...
2024.04.13.,Pestről leautóztam hogy megkóstoljam a híres neves halászlét.egy vicc;a belsőség csak ikra kőkeményre főzve,30 dkg-os csirkecomb is vicc..jó ha csonttal együtt volt 25 dkg!habos krumpli püré a legnagyobb vicc!darabos jellegtelen ízű!uborka saláta:mondom ez nem egyforma.mire pincér:...
Túristák vagyunk, és vacsorázni szerettünk volna. Ki is néztünk több éttermet az ajánlások alapján, ezt egyre hátrább soroltuk az ára miatt. Végülis a csoport ebbe az étterembe ment be jókedvűen. Már a rendelésnél lefagyott a mosoly az arcokon, de senki nem mert elmenni. Egy fél adag halászlé és...