Szörnyű 2016. júliusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2016. július 23.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Annak ellenére, hogy 60%-os volt a foglaltság, sokat vártunk az ételekre. A "Szegedi csípős gulyásleves csipetkével" csipetke nélkül érkezett (vissza már nem küldtük). A rántott hús száraz, ehetetlenség határát súrolva. Egyik étel sem (4 fő) emelkedett ki ízében, minőségében. Az árak alapján sokkal többet vártunk volna. Hibát követtünk el, amikor a külcsín becsalogatott minket.
A Sótartóba vagy másfél évtized után beültünk ismét. Ezúttal a pincében, a Dankó teremben kaptunk helyett. Ettünk halászlét, ami élvezhető volt, de ettünk jobbat is, a hal kissé túlfőtt, a harcsapaprikás fád, a csusza túlfőtt, a hal sótlan, a haltepertő jó lett volna, ha nem pihen, hanem rögtön a...
Hát nem így nézett ki ez régen, az biztos! Az ember keresi a szemével az emléket, a jót, nyomokban találja meg. Sokévtizedes szerelemhely ez, Szeged iránt, a halászlé iránt, a lányok iránt, akikkel itt jártam, ó, meg egyáltalán... most nem olyan pont, de most is nagyon, nagyon... Ha elmegyek...
2024.04.13.,Pestről leautóztam hogy megkóstoljam a híres neves halászlét.egy vicc;a belsőség csak ikra kőkeményre főzve,30 dkg-os csirkecomb is vicc..jó ha csonttal együtt volt 25 dkg!habos krumpli püré a legnagyobb vicc!darabos jellegtelen ízű!uborka saláta:mondom ez nem egyforma.mire pincér:...