Átlagos 2016. júliusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. október 10.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Nagyon régóta vágytam arra, hogy Szeged városát megismerhessem. A férjem születésnapomra meglepett egy remek hétvégével. A Tisza parton fekvő Halászcsárdába a férjem már többször járt céges vacsora keretében és ígéretet tett, ha egyszer ott járunk akkor engem is elvisz, hogy egy megkóstolhassam a szegedi halászlevet :) Azon a napon 40 fok volt a csárda nagyon zsúfolt. Aki arra jár a nagy szezonban érdemes asztalt foglalni, mert a kerthelyiség foglalt volt és csak a benti teremben tudtunk leülni, ahol nem volt klíma. Elhatároztuk, hogy ennek ellenére is megkóstoljuk az ételeket. A leves nagyon forró volt, de isteni finom azonban a terembe beszorult meleg és a magas páratartalom miatt nem volt kellemes a környezet. Alig vártuk, hogy elfogyasszuk az ételt és menekültünk a szabadba, mert ott jobban elviselhető a volt a forróság. Összességében jó volt, de legközelebb meggondolnánk, hogy ilyen melegben betérünk-e. A kerthelyiségben biztos kicsit elviselhetőbb lett volna, de a hely tényleg népszerű és folyamatosan telt házas. A kilátás kellemes, a pincérek kedvesek voltak.
2024.04.13.,Pestről leautóztam hogy megkóstoljam a híres neves halászlét.egy vicc;a belsőség csak ikra kőkeményre főzve,30 dkg-os csirkecomb is vicc..jó ha csonttal együtt volt 25 dkg!habos krumpli püré a legnagyobb vicc!darabos jellegtelen ízű!uborka saláta:mondom ez nem egyforma.mire pincér:...
Túristák vagyunk, és vacsorázni szerettünk volna. Ki is néztünk több éttermet az ajánlások alapján, ezt egyre hátrább soroltuk az ára miatt. Végülis a csoport ebbe az étterembe ment be jókedvűen. Már a rendelésnél lefagyott a mosoly az arcokon, de senki nem mert elmenni. Egy fél adag halászlé és...
Nem voltam megelégedve az étellel a gulyáslevesben nem volt szinte hús,a párom húslevesében nem volt megfelelő a hús ,és a Brassói sem volt igazán finom kicsit csalódtunk az árakhoz képest