Átlagos 2016. júliusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. október 10.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Nagyon régóta vágytam arra, hogy Szeged városát megismerhessem. A férjem születésnapomra meglepett egy remek hétvégével. A Tisza parton fekvő Halászcsárdába a férjem már többször járt céges vacsora keretében és ígéretet tett, ha egyszer ott járunk akkor engem is elvisz, hogy egy megkóstolhassam a szegedi halászlevet :) Azon a napon 40 fok volt a csárda nagyon zsúfolt. Aki arra jár a nagy szezonban érdemes asztalt foglalni, mert a kerthelyiség foglalt volt és csak a benti teremben tudtunk leülni, ahol nem volt klíma. Elhatároztuk, hogy ennek ellenére is megkóstoljuk az ételeket. A leves nagyon forró volt, de isteni finom azonban a terembe beszorult meleg és a magas páratartalom miatt nem volt kellemes a környezet. Alig vártuk, hogy elfogyasszuk az ételt és menekültünk a szabadba, mert ott jobban elviselhető a volt a forróság. Összességében jó volt, de legközelebb meggondolnánk, hogy ilyen melegben betérünk-e. A kerthelyiségben biztos kicsit elviselhetőbb lett volna, de a hely tényleg népszerű és folyamatosan telt házas. A kilátás kellemes, a pincérek kedvesek voltak.
A Sótartóba vagy másfél évtized után beültünk ismét. Ezúttal a pincében, a Dankó teremben kaptunk helyett. Ettünk halászlét, ami élvezhető volt, de ettünk jobbat is, a hal kissé túlfőtt, a harcsapaprikás fád, a csusza túlfőtt, a hal sótlan, a haltepertő jó lett volna, ha nem pihen, hanem rögtön a...
Hát nem így nézett ki ez régen, az biztos! Az ember keresi a szemével az emléket, a jót, nyomokban találja meg. Sokévtizedes szerelemhely ez, Szeged iránt, a halászlé iránt, a lányok iránt, akikkel itt jártam, ó, meg egyáltalán... most nem olyan pont, de most is nagyon, nagyon... Ha elmegyek...
2024.04.13.,Pestről leautóztam hogy megkóstoljam a híres neves halászlét.egy vicc;a belsőség csak ikra kőkeményre főzve,30 dkg-os csirkecomb is vicc..jó ha csonttal együtt volt 25 dkg!habos krumpli püré a legnagyobb vicc!darabos jellegtelen ízű!uborka saláta:mondom ez nem egyforma.mire pincér:...