Szörnyű 2017. júliusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2017. október 22.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Túl árazott silány alapanyagokból készült ételek. Pl. Fogasfilé mandulabundában, amit kértem 4500,- köret nélkül...A filé a hal farokrészéből volt, 3 kicsi darab, túlsüve, élvezhetetlenül kiszárítva. A párom sertés szűzet rendelt, ugyanez volt a helyzet, túlsütve-cipőtalp rágósra. A köretek szemtelen magas áron kaphatóak, unalmasak, kifőzde kategóriájú-állagú. A halászlé átlagos volt, tetszett, hogy filézett halból van, ami pl. az más [moderálva - a szerk.] halászcsárdában nem így van. A kiszolgálás normális volt, türelmes pincérrekkel.....Ha drágán akar valaki gyenge minőséget, rosszul elkészített ételt enni, akkor itt jó helyen van.
Hát nem így nézett ki ez régen, az biztos! Az ember keresi a szemével az emléket, a jót, nyomokban találja meg. Sokévtizedes szerelemhely ez, Szeged iránt, a halászlé iránt, a lányok iránt, akikkel itt jártam, ó, meg egyáltalán... most nem olyan pont, de most is nagyon, nagyon... Ha elmegyek...
2024.04.13.,Pestről leautóztam hogy megkóstoljam a híres neves halászlét.egy vicc;a belsőség csak ikra kőkeményre főzve,30 dkg-os csirkecomb is vicc..jó ha csonttal együtt volt 25 dkg!habos krumpli püré a legnagyobb vicc!darabos jellegtelen ízű!uborka saláta:mondom ez nem egyforma.mire pincér:...
Túristák vagyunk, és vacsorázni szerettünk volna. Ki is néztünk több éttermet az ajánlások alapján, ezt egyre hátrább soroltuk az ára miatt. Végülis a csoport ebbe az étterembe ment be jókedvűen. Már a rendelésnél lefagyott a mosoly az arcokon, de senki nem mert elmenni. Egy fél adag halászlé és...