A boltíves beltér kiképezése mestermunka, egyszerre sugároz otthonosságot és eleganciát. Jó itt lenni. Faburkolat, a fal mellett borospolcon a magyar borászati élvonal nedűi, az asztalon só- és borsdaráló. A magyar és nemzetközi fogásokra épülő bisztró-ajánlat két levest, nyolc főételt és egy desszertet integrál, minden főétel mellé a köretet a séf alkotta meg, ahogy azt megszokhattuk egy bizonyos szint felett.
Kínálnak többek között gyöngytyúklevest, szatymazi gombapaprikást pirított nudlival és tejfeles uborkasalátával, csirke supreme-et tejszínes spenóttal, batátával és mogyoróval, sertéscsülköt puliszkával, szalonnás ceruzababbal és selyemmártással. Némi hezitálás után medvehagymakrémlevest rendeltem, előtte azonban séfüdvözletként kacsazsírt hoztak pirított gyökérkenyérrel és marinált zöldségekkel. Kiváló kezdés. Remek volt a leves mellé a talán legnépszerűbb magyar street food fogás, a foszlós, tejfeles-sajtos minilángos. Nagy dilemmám volt, hogy főételként kacsamellet kérjek vagy süllőpofát, végül az utóbbira esett a választásom, mert sokkal ritkább alapanyag. Jól volt elkészítve, megőrizte ruganyosságát, szaftosságát. Jó volt hozzá a főtt-sült aprókrumpli és a házi majonéz. A desszert sem okozott csalódást, a jó tartású csokilávát málnával ízesítették, a mellé adott valódi tejszínhabot is megszórták liofilizált málnával.
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét.
Ön a tulajdonos, üzemeltető?
Használja a manager regisztrációt, ha szeretne válaszolni az értékelésekre, képeket feltölteni, adatokat módosítani! Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik.