2015. szeptemberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2016. május 3.Ajánlom a helyet másoknak is!
Minden nap elgurultam előtte, mivel kocsival járok és kiváncsivá tett a hely, kalandra vágytam. Aztán, amikor megleptek egy vacsorával, pont ezt a helyet választottam.
Szomorú hétköznap estének indult, de mivel nem járok sűrűn étteremben nekem ez ünnep volt!
Úrinőnek érezhettem magam pár órára, ami igen jól esett!
Már a kiszolgálás kezdetén kedves volt a mosoly, az "én leszek az Önök pincére ma este, tegeződhetünk-e" mondat pedig megmelengette a szívemet.
Mintha csak mi léteztünk volna, ketten hölgyek, minden mozdulatunkra figyeltek. Csak egy kósza pillantás kellett, és a pincér ott termett, kérdezett, ajánlott, nem zavart, de mégis jelen volt, ha kellett.
Fantáziadús, különleges ételek közül lehetett választani - ha nem is volt nagy a választék, az egyik máris megindította az érzékszerveimet.
Amíg a vacsora készült, a bor mellé nasit kaptunk, helyben sült piritóst, tökmagolajjal és valami különleges krémmel - ami talán étvágygerjesztő is lehetett volna, ha már nem lettünk volna elég éhesek.
A minimál stílust képviselte a főétel, a hús pont elég volt, a fűszerezése számomra pont jó, de nekem a köret kevés, - pedig azon igazán nincsen mit spórolni,- s a tányéron sem maszatnak tűnt volna.
Az íze azonban feledtette ezt a kósza gondolatot.
Minden falatkában volt valami különlegesség.
A vacsora utáni pohár bor mellé szükség volt egy kis friss levegőre. Amikor pedig az zárt udvaron - ahonnan belekukkanthattunk a látványkonyha világába - cseperegni kezdett az eső, ami Mi pincérünk azonnal ott termett egy ernyővel, és nem hagyott ázni minket.
Összességében minden pont elég és tökéletes volt.
Azzal pedig, ahogy elköszöntek, és kikísértek minket ernyővel a taxihoz, az I-re is felkerült a pont!
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Tiszavirág Étterem további értékelései
2016.12.30a párjával
Nagy csalódás volt du.2-kor ebédelni a Tiszavirágban. Kelletlen hozzáállás, csütörtöki napon,a kevés vendég ellenére megtiszteltetésnek kellett vennünk, hogy asztalhoz ülhettünk. Semmi mosoly, fapofa személyzet. Sajnos a nagyobb csalódás csak az ételeknél jött. A marhahús minősége katasztrófális...
2016.05.04családjával
Nos..azt kell mondjam, akárhányszor visszagondolok rá mindig csak a padlizsánkrém és a hagymalekváros óriás hot-dog jut az eszembe, ami egyszerűen zseniális volt...életemben nem éreztem még akkora telítettséget, de az igazság az, hogy képtelen lettem volna a maradékot a tányéromon hagyni, kész...
2016.01.09a párjával
Egy őszi péntek estén tértünk be, mert jókat olvastunk róla. Udvariasan helyünkre kísértek minket, de elég tétlennek tűntek a pincérek, nem volt rajtunk kívül senki se, pedig főszezon volt. Megkaptuk az étlapot, hosszan tanakodtunk a párommal, aztán megköszöntük és távoztunk, még sose tettünk...
23.035 Ft / 2 fő / éjtől reggelivel
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom