Szegeden, az Árkád Bevásárlóközponthoz és a belvároshoz közel található a Tisza Alfa Hotel. 26 szobával várják vendégeiket, melyekben Tv, minibár, telefon és ingyenes Wi-Fi elérés biztosított. Nemdohányzó, pótágyazható szobák állnak rendelkezésre, kártyás beléptetőrendszerrel. Konferencia rendezési lehetőséget biztosítanak.
2015 októberáben szálltunk meg egy hétvégére a hotelben a párommal, mindennel nagyon elégedettek voltunk. A személyzet nagyon segítőkész volt, a szoba tiszta volt, a szolgáltatásokkal is meg voltunk elégedve. (pl: Üdvözlőitalként egy üveg bort kaptunk ajándékba. ) az étkezésnél az adagok bőségesek.
A szalloda epulete rendezett, tiszta, de egy forgalmas, zajos ut mellett talalhato. Ket szobabol az egyikben nem mukodott a hutoszekreny, a tv csatornak szama keves es rossz a kepminoseg. A wifi rendben mukodott. A reggeli rendben volt, de lehetett volna bovebb a valasztek es a gyumolcslevek minosege nagyon silany es a svedasztal a bejarat melletti szuk folyoson talalhato.
Az altalunk kert ket egymas mellett levo szoba kb. 5 meterre nyilt egymastol es kozte volt a takaritoszer tarolo, ahonnan mar koran reggel athallatszott a zaj. Ejszakankent rengeteg szunyog volt meg csukott ablakok mellett is. A szemelyzet kedves volt, de sok esetben nem tudtak informaciot adni es a plusz szolgaltatasokrol nem adtak kello es megfelelo tajekoztatast, pl. nem szoltak, hogy a furdo ahova belepojegyet adtak, csak delben nyit. Osszessegeben draganak talaltam a szolgaltatas szinvonalahoz.
Egy konferencia alkalmával volt lehetőségem a hotel szolgáltatásait kipróbálni, és bátran merem ajánlani pihenés céljából nagyon ideális. Könnyen megközelíthető, nagyon igényes szobákkal rendelkezik. A kiszolgáló személyzet nagyon segítőkész. A konferencia helyisége jó tágas, ablakokkal teli.
6724Szeged, Teréz u. 30.
Foglalás: +36 1 4578450 (Szállásvadász)
Bejelentkezés
• Ingyenes WI-FI a szobákban
Szép kártya elfogadás
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Parkolás a szálloda előtt, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges) • Zárt parkoló, nem őrzött: 2000 Forint / nap (Foglalás szükséges)
Kisállat bevihető
• Nagy testű kutya: 4000 Forint / nap (Foglalás nem szükséges) • Macska: 4000 Forint / nap (Foglalás nem szükséges)