2016. márciusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2016. május 4.Ajánlom a helyet másoknak is!
Szeged látogatása régóta szerepelt a bakancslistámon, így ahogy megérkezett a márciusi jó idő, barátnőm javaslatára foglaltunk az Art Hotelben szobát 2 éjszakára.
Az elhelyezkedése hibátlan: a Dóm mellett, a város központjában. Éttermek, cukrászdák, színház, tömegközlekedés, minden karnyújtásnyira van, ráadásul a város tiszta, barátságos; öröm sétálni ott.
A személyzet kivételesen udvarias. Érkezésünkkor felkísértek minket a szobánkba, ahol mindent megmutattak hogy működik, a hasznos információkat elmondták. A későbbiekben pedig készségesen adtak programtippeket, eligazítást.
Személyes nyűgömet is percek alatt orvosolták: mivel a "szabványméretnél" kisebb növésű vagyok, ezért a bekészített köntösök mindig lobognak rajtam :) Kértem kisebb méretet, szinte azonnal hozták is a szobánkba.
Egy kétágyas szobában szálltunk meg, két külön ággyal. A felületeken a sötét pasztellszínek domináltak egy-egy élénkebb zöld elemmel. Az ágyak kényelmesen szélesek voltak egyszemélyesként is, a szoba pedig tiszta volt és rendszeresen takarították ottlétünk alatt is. A fürdő tágas volt és meglepetésünkre egy hatalmas kád volt beépítve, amit ritkán látok standard szobákban.
A wellness részleg kínálata nem túl nagy, látszik, hogy a hotel nem ezt célozta meg fő szolgáltatásképp. Úszómedencéje nincs, csak egy pici pezsgőfürdője, ami ugyan a Dómra panorámás, de 4 embernél több nem fér el benne. Azonban van aromaterápiás és fényterápiás szobája, szaunája. Ezek igényesek, ízlésesek, a fényterápiás szobában pedig magunk szabályozhatjuk a fényszíneket, kit melyik lazít el jobban.
Mivel városnézési céllal érkeztünk, csak reggelis ellátást kértünk. Ugyan nem volt túl széles az ételkínálat, de az igényeket kielégítette. Egy kellemetlenség ért csupán, amikor is gabonapelyhet szerettem volna enni tejjel, ám két falat után észrevettem, hogy a tej meg van savanyodva. Valószínűleg többet állt a kancsóba töltve, mint kellett volna. Amikor ezt jeleztem azonnal elnézést kértek érte és cserélték. Mivel a gyomrom sem észlelte a malőrt, ezért el is felejtettük hamar :)
Ajánlom a hotelt minden olyan Szegedre vágyónak, aki szereti a letisztult stílusú szállodákat és igényes vendégfogadásra vágyik, de nem egy "0-24-ig a szállodában áztatós" wellness-t tervez.
Személyzet: Tisztaság: Ár / érték arány: Kényelem: Szolgáltatások: Étkezés: Elhelyezkedés: Art Hotel Szeged további értékelései
2024.08.08gyerekekkel
A szálloda elhelyezkedése volt a legjobb, hisz minden nagyon közel volt. Tetszett a nagy szoba, a hatalmas ágy, az elég nagy fürdőszoba. Csendes volt a szoba az utca oldalán is. Hiányoltuk a wellnesst, nem tudtuk, hogy nem jár minden szobához. Nekünk a reggeli nem igazán nyerte el a tetszésünket,...
2024.01.03a párjával
Másodszor szilveszterezünk itt tíz éven belül. Most is minden rendben lett volna , de : elszomorító volt a zenekar ,jó hatvan évem alatt ilyen csörömpölő rossz bandát, aki mint egy karaoke éneklésen rossz hangosítás mellett próbálja kiolvasni a szöveget ... na ez méltatlan volt a helyhez ! És...
2024.01.02a párjával
A személyzet kivétel nélkül nagyon kedves. A szálloda modern, csendes. Szobánk a 4., legfelső szinten volt. Még a közeli dóm harangozása sem volt zavaró. Remek a szálloda elhelyezkedése, és a parkolás is megoldott, igaz fizetős (saját teremgarázs). Az ágy kényelmes. Az ételek rendben voltak....
Az Art Hotel Szeged legnépszerűbb csomagjai
Napi ár reggelivel (1 éjtől)
34.800 Ft / 2 fő / éjtől reggelivel
Karácsony - speciális előrefizetéssel
28.800 Ft / 2 fő / éjtől választható ellátással
Napi ár (1 éjtől)
28.000 Ft / 2 fő / éjtől ellátás nélkül
Előrefizetési kedvezmény (1 éjtől)
25.200 Ft / 2 fő / éjtől ellátás nélkül
Előrefizetési kedvezmény reggelivel (1 éjtől)
31.320 Ft / 2 fő / éjtől reggelivel
Két ünnep között - speciális előrefizetéssel
28.800 Ft / 2 fő / éjtől választható ellátással
Pünkösd - speciális előrefizetéssel
25.200 Ft / 2 fő / éjtől választható ellátással
Október 23. - speciális előrefizetéssel
27.000 Ft / 2 fő / éjtől ellátás nélkül
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
97.600 Ft / 2 fő / 2 éjtől csodás félpanzióval