2023. februárban, családjával járt ittÉrtékelt: 2023. február 25.Ajánlom a helyet másoknak is!
Maximálisan elégedettek voltunk mindennel!
A bejelentkezés gyors, minden információt megkaptunk mint szóban, mint írásban, amire szükségünk lehetett. A szobánk tágas, és teljesen új, a bútorok, a fürdő, az ágynemű, minden! A pótágy egy kihúzható kétszemélyes kanapé, ami kamasz lányunknak hatalmas fekvőfelületet biztosított, és még így is kényelmesen elfértünk hárman a szobában. Minibár minden jóval feltöltve teljesen normál áron!! Kicsit meleg volt nekünk, ennyi volt az összes "negatívum".
A lobbi hatalmas, áttátható, tele kényelmes kanapékkal, ezt a családok rendesen ki is használják. Bowling, X-box szoba, biliárd, interaktív asztalok stb minden adott..
Az étkezés.. hát minden igény kielégítő. Nagyon ízletes, sokrétű, rengeteg választék. *10 pont!!!!! A pincérek toppon, hamar felvették az italrendelést, gyorsan elszedték a tányérainkat! Mindenhol lehetett szobaszámlához kérni a fogyasztást, a fürdőben is, és nem csak a szobaszámot, a nevet is elkérték, kaptunk mindig másodpéldányt, minden nyomon követhető.
Fürdő is nagyszerű, rengeteg csúszda, tágas.
Kijelentkezés is gyors, habár még tudtam volna maradni napikig, hetekig, hónapokig.. :-)
Ár érték arányban tökéletes, black friday akcióban megoldották, hogy a nehezebb időszakban is telt ház legyen egy nem kis méretű szállodában! A Hunguest Törzsvásárlói kártya is remek találmány, példaértékű lehetne minden Magyar szálloda számára bezárások helyett. Így is lehet, gratulálok, és köszönjük a lehetőséget, biztosan visszatérünk, mert Szeged is lélegzetelállító város!
Személyzet: Tisztaság: Ár / érték arány: Kényelem: Szolgáltatások: Étkezés: Elhelyezkedés: Hunguest Szeged (korábbi Forrás) további értékelései
2024.10.15gyerekekkel
Megérkezve tapasztaltuk,hogy a 250 szobás hotelnek kb 20 ingyenes parkolója van ! Az utcán ,a mélygarázsban 200 ft/óra a parkolás ! A személyzet kedves és segítőkész ! A hotel wellnesse csendes kicsi de át lehet menni a városi strandra , ami nagy és rengeteg élményelemmel ellátott medencéi vannak...
2024.09.06gyerekekkel
Jól éreztük magunkat, a szoba és általában a szálloda nagyon tiszta volt, szuper kaják voltak-tényleg finoman főznek, személyzet is nagyon kedves volt. Egyetlen fejlesztendőt említenék meg-tudom a hely adottságai korlátozottak parkolás terén-az utcán parkoltunk mert a szálloda saját parkolója...
2024.09.04a párjával
Modern, szép berendezésű szobák, társasági terek jellemzik a szállodát. A wellness részlegben, sok medence, -aminek a hőmérséklete teljesen megfelelő volt - megfelelő számú nyugágyak voltak. Nem volt tömeg, minden medencében jól lehetett pihenni. Az ételek változatosak voltak, és ízletesek. Az...
A Hunguest Szeged (korábbi Forrás) legnépszerűbb csomagjai
Fergeteges csobbanás fürdőbelépővel(1 éjtől)
51.000 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Egy éjszakás ajánlat fürdőbelépővel
93.000 Ft / 2 fő / éjtől ellátás nélkül
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
97.600 Ft / 2 fő / 2 éjtől csodás félpanzióval