A négycsillagos Novotel Szeged Hotel a város legszebb részén, a Tisza partján 136 szobával (melyből 6 lakosztály) várja kedves vendégeit. A Szeged szívében álló szálloda egy kilométerre található a Móra Ferenc Múzeumtól és két kilométerre a szegedi Dómtól. A szállodában egy étterem, bár és szemináriumi termek is rendelkezésre állnak.
Nagyon meg voltunk elégedve a kiszolgálással, étkeztetéssel. A kilátás gyönyörű volt. A szobák kényelme is megfelelő volt a vártnál jobb. Kellemesen csalódtunk a hotelban. A személyzet segítőkész volt, bármilyen kérdésünk volt a városi programokkal kapcsolatban, készségesen segítettek. Minden nagyon jó volt. Köszönjük :)
Szép, modern hotel, gyönyörű kilátással a Tisza folyóra és Szeged városára. A személyzet rendkívül segítőkész, figyelmes. A szálloda tiszta, a szobák kényelmesek. A férjem elfért az ágyon és a paplan alatt! /közel 2 méter. / Mindig problémás számára a pihentető alvás standard ágyon, de itt kellemes meglepetés ért bennünket.
Nagyon tetszett a környezet kímélő hozzáállás -pl. növényi alapanyagú szappan és egyéb tisztálkodószerek- sajnálom, hogy elfelejtettem megtudakolni a gyártót, ugyanis a szappan kiválóan bevált az arcbőrömnek is. Mivel akciós csomagot vettünk igénybe az ár is megfizethető volt. Összességében mindennel elégedettek voltunk és lehetőség szerint visszatérünk.
Mi tavaly augusztusban voltunka szállodában, nem tudok rosszat mondani róla meg voltunk elégedve. A recepciósok készségesek voltak segítőkészek és rugalmasak. Mi félpanziós ellátást szerettünk volna, ilyen csomagot nem találtam, felhívtam őket és nagyon segítőkészek voltak , küldtek nekem árajánlatot. Negatívum - a wellness rész nem működött!
Mi tavaly jártunk A Novotelben Nagyon meg voltunk elégedve a szobánkkal a wellnes részlegével és főleg a reggeli minőségével változatosságával. A személyzet is kedves segítőkész.A város nevezetességeiről térképet is nyomtattak nekünk.Nagyon szívesen vissza mennénk bármikor.üdv.:egy három tagú család
Már kétszer voltunk Szegeden aug. 20. án és márc. 15. én. Nagyon meg vagyunk elégedve a környezettel, a kilátással a személyzet szolgálatkészségével is. A gyerekek külön helyen játszhatnak igazi gyerekbarát szálloda. Külön kiemelném a reggeli szinvonalát, még nem találkoztunk ennyire változatos és szélesválasztékban kinált reggeliztetéssel. Bármikor visszatérnénk.
2012 augusztus hónapban nyaraltunk (két felnőtt, két gyermek) a hotelben. Tetszett: elhelyezkedés; étkezés( mindig bőséges és nagy választék, udvarias, több nyelvet beszélő felszolgálók );akciós családi csomagban a gyermekek szállása ingyenes volt, ezen felül kedvezményes családi belépőt kaptunk a Vadasparkba; a szobánk kényelemes volt és tiszta; Egyedüli csalódás az volt, hogy a wellness részeget nem tudtuk kipróbálni, mert felújítás alatt állt. Ezt leszámítva, nekünk tetszett!
Nagyon jó helyen van, szép a kilátás, akciós csomagban nagyon jó az ár/érték arány... Kicsivel jobban felszerelt wellnessre számítottunk, de ez mellékes... A reggeli első osztályú volt... Csak ajánlani tudom mindenkinek...