Az egész családot várja a szegedi Napfényfürdő Aquapolis, ahol belső és szabadtéri élményfürdőzésre is van lehetőség. A gyerekek imádni fogják a rengeteg csúszdát, különösen azt, ami 272 méter hosszúságával Európa egész évben üzemelő vízi testcsúszdái között a leghosszabb.
A spa-ban nyugodtan pihenhetnek a felnőttek, és bőven van miből választani: 25 méteres feszített víztükrű medence, élmény- és pezsgőmedence, gőzkamra, sókamra,kültéri rönkszauna, finn- és infraszauna vezetett szaunaszeánsszal, aromaszoba, spa szolgáltatások, arc- és testkezelések, valamint thai masszázs teszi teljessé a felfrissülést.
Kihagyhatatlan 2022. augusztus 14.a párjával járt itt
A Szegedi Napfényfürdő számos külső és belső medencével rendelkezik, kicsi, nagy és óriás csúszdákkal, ahová lifttel kell felmenni. A fürdő hatalmas területen van, számtalan büfével. Nagyon finom a lángos, hideg a sör, gyorsan telik az idő az Aquapolisban. Szívből ajánlom.
Az őszi szünetben kifejezetten azért utaztunk Szegedre, azon belül is a fürdővel szomszédos, közvetlenül átjárható szállodába, mivel az értékelése szerint a Napfényfürdő az ország egyik legjobb fürdője, azon belül is egy nagyon komoly csúszdaparkkal, amelyek többsége a belső térben található, így egész évben használható.
A hatalmas alapterületű fürdő úgy van kialakítva, hogy a csúszdázók - élményt keresők - és a fürdőzők - pihenést, relaxációt keresők - ne keveredjenek sokat egymással, azaz mintha két, egymás melletti épületrészben lennének. Emiatt a fürdőn belül sokat kell gyalogolni, szinteket is kell mászni. A liftek közül több nem működött. A fürdő legfelső részén van egy nagyon profi konditerem is, amihez például nagyon nehezen találtuk meg a felvezető utat (ez a lift sem működött, ami a konditerem bejáratához vitt volna). A csúszdák között van 2 toronycsúszda, ezek szerintem már nemzetközileg is a jó kategóriába tartoznak. Hosszú, tekergős, de nem halálélmény. Bent további csúszdák találhatóak, ezért eléggé eloszlott a tömeg, nem kellett túl sokat sehol sem várni. A kinti részben van termálvizes meleg medence, amit hideg időben is lehet élvezni. A fürdőn belül egy büfét találtunk nyitva, ahol elég sokféle ételt láttunk, de sajnos a karszalaggal nem lehetett fizetni, így csak úgy lehetett megoldani a vásárlást, ha külön bevitte az ember a pénzt, amit ugye utána meg újra vissza kéne vinni a szállodai szobába, mert egyébként hová tegyük? Sok pihenőágy volt, és bőven találtunk szabadot is közte, üdítő ritka élmény ez a hazai fürdőkben, strandokon megszokottakhoz képest. Személyzet nagyon kevés volt a fürdőben, jól látható a létszámhiány. A padló nagyon sok helyen csúszós, vizes volt.
Kihagyhatatlan 2018. augusztus 15.gyerekekkel járt itt
Egy hetet töltöttünk családommal a szomszédos szállodában, így minden nap volt lehetőségünk élvezni a sok csúszdát, és a kinti strandot is. Kisebb balesetek történtek a fürdőben majdnem mindannyiunkkal,de ez nem a fürdő hibája volt persze. Tetszett, hogy a gyermek saját felelősségre, karszalaggal használhatta a csúszdákat. Bármikor szívesen visszatérünk a Napfényfürdő Aquapolisba.
Sok helyen megfordultunk már az országban, és jobbnál jobb strandokon jártunk már. ez egy átlagosnak mondható és sajnos drága is. Nem beszélve arrol hogy a felnőtt jegy 5 ezer forint ami gondolom a csuszda miatt van de ha nem szeret csuszdázni az ember miért kell kifizetni. . A tv ben a reklám nagyon jónak bizonyult és ezért kerestük fel a strandot. nem minden a reklám
Akciós jegyet vettünk, így ár-érték arányban rendben volt. Szuper élmény elemek vannak a medencében, sokféle csúszda van és egyedinek mondható az óriás csúszdák, amiket lifttel lehet megközelíteni. Elég hosszú csúszásban lehet részük a kék csúszdán lecsúszóknak kb. 2 perc. Nagyon jó élmény! A sárga csúszda a végén kicsit meredekebb.
Családdal voltunk itt. Bár egész napos belépőt vettünk, a fél napos is bőven elég lett volna. Gyerekes családként elsősorban a csúszdavilág érdekelt bennünket. Tényleg nagyon jó, változatos. Azonban borzasztó hűvös maga a helyiség. A gyógymedencéknél sokkal melegebb volt, ott viszont nem a mi korosztályunk foglalta el a medencék nagy részét.
Kihagyhatatlan 2016. szeptember 24.gyerekekkel járt itt
Lányunk fizetett be a férjével házassági évfordulót ünnepelni egy hétvégére a közeli szálláshelyre. Annyira tetszett nekik, hogy visszatértek a kislányaikkal egy wellness hétvégére. A középső fürdőzős napra bennünket is meghívtak a férjemmel. A belépő kicsit borsos nyugdíjasoknak is.
Mégis nagyon jól éreztük magunkat, mert minden medence vize kellemes meleg volt és gyönyörködtünk az unokák csúszdás élvezetében, és velük úsztunk a vízforgatóban és élveztük mi is a vízsugarak masszázsát. Kiváló kikapcsolódás volt. Sajnos képet nem, csak videó filmeket készítettem.
Annak ellenére, hogy a fürdőben számos medence és különleges csúszda van, valahogy mégsem jó érzés ott lenni. Nem tudom, hogy ki tervezte a fürdő belső részét, de az egész egy óriási betontömb, aminek a falára felfestettek pár óriási képet a beton hatást enyhítendő, de sajnos ez kevés.
Sokkal vidámabb színűre kellett volna festeni a belső teret, egyáltalán be kellett volna festeni valamilyen színűre és nem úgy hagyni, mert így az ember csak azért érzi, hogy menekülne onnan a szabadba, márpedig az Aguaupolis külső teréhez már semmi más, csak egy fél külső medence és pár napozóágy tartozik. Nyáron, amikor az ember a szabadba és a napfényre vágyik, nem biztos egy zárt térben szeretne strandolni, ahol még ráadásul sötét is van. Ha már mindenképp ebben a városban szeretne valaki strandolni, akkor az Aquapolis melletti fürdőt ajánlom, ahová a belépő sokkal kedvezőbb és a medencék és a csuszdák is a szabadban vannak.
Nagy csalódás volt számomra,drága belépő gyenge minőségű csúszdák ,leszedik az ember könyökéről a bőrt a toldások,a belső mennyezet olyan mint egy felüljáró alja. A medencék melletti burkolat iszonyatosan csúszik életveszélyes! ! ! Igénytelen lepukkant öltözők,amiből túl kevés van. A Makói fürdő mellett labdába se rúghat. . . .
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét. Az átlag számításánál figyelembe vettünk 72 darab olyan értékelést is, melyet szöveg nélkül, csak pontozással adtak le partneroldalukon, a szallasvadasz.hu-n.