Székesfehérvár belvárosa - többi nagyvárosunkhoz hasonlóan - fizetős parkoló övezet lett, így külsőbb részen parkoltam le, ahonnan azért még gyalogosan is megközelíthető a belváros. A Széchenyi út mögötti lakótelepig kellett ehhez kigurulni, nem baj, legalább közel voltam a Beat étteremhez.
A buszmegállóban található ez a kicsi, ám forgalmas pékség, amelybe a környékbeli lakók, a busszal erre utazók és átszállók mellett a közeli kollégium lakói is bejárnak. A kínálat megegyezik a többi hasonszőrű albán pékségével, az ízek is egy az egyben ismerősek voltak. Dekára kimért mini kakaós csigákat vettem, ami nem volt rosszabb, mint a náluk lényegesen drágább Princess pékségben, valamint egy túrós tekercset. Barátságos árak, még olcsóbb is, mint Pesten. (160 Ft). Egykedvű kiszolgálás. Érdekesség, hogy a kávévásárlás önkiszolgáló a pultra kihelyezett automata kávégépből. Nem volt jó. A kávé felejtős, a péksüti vállalható.