Mi igazából csak a csapon lévőkre koncentráltunk először, aztán persze elmerültünk a hűtőpult rejtelmeiben is. Fehér Nyúltól a Sweet Melony (1090 Ft/3 dl) - sárgadinnyés és maracujás NEIPA - ezt ittam én, mert amúgy nem is szeretem a sört, de ennek a gyümölcsösnek nem is igazán van sör-íze, illetve Hop Toptól a Bécsi Ászok (1290 Ft/ 5 dl), ez volt az első kör választása, ezt nagyon dicsérték a klasszikus világos sörök kedvelői, akik annyira nincsenek elájulva a kézművesektől. Brew Your Mind, First, Horizont, Mad Scientist, Szent András sörfőzde sörökkel is találkozhatunk, nahyon széles kínálatban, számtalan extrával, különlegességgel, a szélsőségekig elhajolva (pl. kolbászos vagy tzatzikis sör szerintem már ez a kategória). Az In Vitro Brewing - Death Oatmeal Stout nemcsak brutálisan néz ki, de a 6,5%-os fekete sör eléggé meg is tudja csapni az ember agyát. Persze, ahogy írtam, én nem vagyok sörös, a többiek jobban bírták és tolták, én csak mértékkel. A beltér egy pince, sötétzöld és fehér csempével burkolt falakkal. A pultos lány és a fiatalember is nagyon vagány, jókedvű csapatot alkotnak, de közben profin szólnak hozzá a sörös témákhoz. Időnk nagy részét a titkos belső kertben töltöttük. Igen, még kerthelyiség is van. Délután 4-kor nyitnak, 10-kor záróra. Zárás előtt 15-20 perccel nagyon korrekten körbejártak az asztaloknál, hogy aki még szeretne, tudjon egy utolsó kört rendelni. A mosdó tisztasága és állapota fejlesztendő. Más negatívum nincs is. Szervizdíj nincs.