Elegáns étterem, elég jó választékkal és határozottan finom ételekkel, jó árakkal. Külön tetszett, hogy a félpanziós vacsorához még üdítőitalt is lehetett választani. amit még néha az asztalhoz is hozott a felszolgáló. A felszolgálás egyébként kiváló volt, kedves, gyors.
Egyetlen kifogásolandó volt csak, hogy "csúcsidőben" nemhogy válogatni, de meg sem lehetett mozdulni, csak szép nyugodtan az asztalnál ülni (ha volt hely), és megvárni a tömeget. Sajnos sok elutazó a bőröndjével, sőt a hátizsákjával furakodott a tálalók előtt és az asztalok közt. Igaz, erről nem a személyzet tehet, de talán tudna megoldást találni. Ajánlom az éttermet, érdemes meglátogatni egy "nyugodtabb" időszakban.
A patinás Hotel Magyar Király vendéglője a Bistro Tíz. Remek hangulatú étterem ahol délidőben óriási a forgatag. Nem is csoda, hisz a belvárosban van a sétáló utca végében és nem mellesleg napi menü van három fogással. A kisebb étvágyú vendégekre is gondoltak, hisz ha csupán két fogást kér a vendég akkor csak annyit fizet, ha csak a főfogást kéri akkor sincs probléma.
A rendelés felvételekor a pincér azonnal kellemes frissítőt hoz citrom és lime karikákkal ami természetesen a menü mellé jár. Az ételek finomak, a pincérek kedvesek és az étterem nagyon kellemes hangulatú. Visszajáró vendégek vagyunk még sosem csalódtunk, megéri az árát. Remélem ez így is marad.
Az étterem a Magyar Király Szálloda étterme. Az épület igényesen felújítva, igényesen berendezve, kimondottan jó hangulatú. A mellékhelyiség láthatóan rendszeresen takarítva. Étlap érdekesen összeállítva.
Én ilyet még sehol nem láttam, hogy a levesek és a főételek közé vannak a saláták besuvasztva, továbbá nincsenek előételek - ez mondjuk nekem nem hiányzott - és nincs disznóhúsból készült főétel, csak csülök és kolbász. A társaságból valaki pennét választott, a mártása isteni volt, de nem hittem el, ezért megkóstoltam, tényleg nem volt megfőve a tészta. A pulykasteak első osztályú volt, én beefsteket ettem mely kiválóan sikerült. Minkét ételhez kevesellettük a burgonyát. A pincér udvarias volt, de kissé türelmetlen.