A párommal tértünk be egy Csókakői vártúra után, kényelmes kert helységében hangulatos látvány az akvárium. A felszolgálók barátságosak és elég hamar kihozták az ételt. A párom garnélát evett rizottóval. A rákok kiválóan voltak elkészítve, a textúrájuk hibátlan volt, viszont rizottó helyett valamilyen zöldséges rizst kapott, amit még csúfolni sem lehetne rizottónak.
Én bevallom őszintén, most mertem először steak-et kérni. medium-well-re kértem és kaptam is, csak sajnos összelapítva, megütögetve, és nem pedig szépen érintetlenül. így elég kevés húsnedv, szaft maradt a húsban. a köret házi krokett volt, ami tényleg házilag készült. Személy szerint külön öröm, ha házilag készítik a köreteket, mártásokat, szószokat. Desszertnek a séfajánlatos Pannacotta volt a választás, epervelővel és vanília fagyival. Egészen finom volt és a Pannacotta textúrája is kiváló. Mindenesetre nem vette el egyikünk kedvét sem a nem épp megfelelő étel minőség és egy jót beszélgettünk, finom volt az étel, és nem fizettem sokat sem. a Székesfehérváron jársz, keresd fel bátran a helyet és lakj jól!
Kitűnő a konyhája, kifogástalan a kiszolgálás, a pincérek készségesek. Az étterem kívül-belül hangulatos, nem csak étkezni öröm itt, hanem picit megpihenni is. Bár a gyerekeim kissé válogatósak,de ők is találnak maguknak fogukra valót. ( A gyerek menüből már kinőttek) Évente 4-5 alkalommal járunk ide és ismerőseimnek is bátran merem ajánlani,hisz eddig mindig elégedetten távoztunk.
A belvárosban, könnyen megközelíthető helyen található az étterem, bár, nem túl feltűnő épület a forgalmas Budai úton. A belső tér polgári hangulatú, kellemes, de jó időben érdemes a kerthelyiséget használni, mert kényelmes és hangulatos. Többször étkeztem már ott, és soha sem csalódtam.
Az ételek ízletesek, kifogástalanok, a személyzet udvarias, a hely szép és tiszta, az árak pedig ennek megfelelőek, de még megfizethetőek. Javaslom: -a városban megforduló turistáknak, ha egy nyugodt, kellemes étkezést szeretnének, -születésnaposoknak és egyéb családi ünnepet ülőknek -céges rendezvényekre, -vagy csak egy sima vasárnapi kiruccanásra, otthon főzés helyett.