Manír Pub Székesfehérvár

50%
50%
4,5Ételek / Italok
4Ár / érték
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Hotel Platán Székesfehérvár - Húsvét
CE Plaza Hotel Siófok
204.630 Ft / 2 fő / 3 éjtől teljes panzióval

Manír Pub Székesfehérvár vélemények

Kiváló 2025. március 23.barátokkal járt itt
Remek hely! Remek kiszolgálás , finom ételek , a hely hangulata kifogástalan , kedvesek a felszolgálók és odafigyelnek a vendégekre nem kell állandóan keresni őket ,hogy foglalkozzanak az emberrel amit már manapság nem sok helyen tapasztalom!
Manír Pub Székesfehérvár - Egyéb
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 269 városban járt márFelfedező - 3760 helyen első értékelőNépszerű író - 2496 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 106087 feltöltött kép
2022. július 23.barátokkal járt itt
A rendszerváltás idejében 1990 körül itt még egy kis pinceborozó, bizonyos Móri Borozó működött itt hagyományos boxos, fapados berendezéssel, dohányfüsttel és pinceszeggal, olcsó, de kommersz italokkal. Akkor még az előtte lévő kis teret talán nem is Országzászló térnek hívták, minden esetre mi "virágórás" térnek hívtuk, ugyanis a Fő utca felüli oldalon volt már akkor is a virágóra.
Manír Pub Székesfehérvár - EgyébManír Pub Székesfehérvár - EgyébManír Pub Székesfehérvár - EgyébManír Pub Székesfehérvár - EgyébManír Pub Székesfehérvár - EgyébManír Pub Székesfehérvár - EgyébManír Pub Székesfehérvár - EgyébManír Pub Székesfehérvár - EgyébManír Pub Székesfehérvár - EgyébManír Pub Székesfehérvár - EgyébManír Pub Székesfehérvár - EgyébManír Pub Székesfehérvár - EgyébManír Pub Székesfehérvár - Egyéb
Még több kép (10 db) >>