Az étlap rövid, két A4-es lapon elfér, ennek ellenére ezek közül többféle étel nem volt elérhető. Az azonban csak a rendelés leadásakor derült ki, az étlapon nem volt jelezve. Kézműves burgerek és a vadas marha sem volt elérhető, mivel a marhahúsból teljesen kifogytak. Alternatív megoldásokra nem volt a szakács nyitott (pl. vadas mártás másfajta hússal, pl. csirkével, mert számomra pont a mártás lett volna a lényeg, nem a hús-állat fajta). Libacomb sem volt, de helyette kiegyeztünk kacsacombban. Ezt párolt káposztával, hagymás burgonyával érkezett (3190 Ft), a másik főételünk rabló nyárs (sertés tarja, szalonna, kolbász, hagyma), lecsós krumplival. A húsok egy kissé szárazak voltak, a kacsa bőre nem volt ropogós. Mindazonáltal az ételek fűszerezése jól eltalált. A köretek pluszban fizetendőek (+890 Ft). A vendéglő beltere a pincében található, de azt inkább raktárként, pakoló térként használják, a vendégek, így mi is, az utcaszinten lévő fedett teraszon foglaltuk helyet. Mangós limonádét és Soproni IPA sört ittunk, valamint egy Panyolai barack pálinkát (850 / 890 Ft / 1200 Ft),
A WC koedukált volt, 1 db a pinceszinten lent. Összességében két főételért és az italokért jatt nélkül is majdnem 11ezer Ft lett a végösszeg, ami azért nem kevés. Nem volt rossz hely, a pincérlány kedves volt, de nem kiemelkedő. Volt egy negatív momentum, az étterem konténere, ami az út mellé volt kihelyezve a tűző napra, az nagyon rossz szagot árasztott.