Perte Bistro Székesfehérvár

4,8Kiszolgálás
4,4Hangulat
4,2Ár / érték
4,8Tisztaság
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Hotel Platán Székesfehérvár - Szilveszter
Hotel Platán Székesfehérvár
165.000 Ft / 2 fő / 2 éjtől reggelivel
Fried Kastély Hotel Simontornya - Akciós Kastélyélmény
Fried Kastély Hotel Simontornya
Szépia Hotel Zsámbék - Kedvezményes kikapcsolódás Zsámbékon
Szépia Hotel Zsámbék

Perte Bistro Székesfehérvár vélemények

Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 42 városban járt márFelfedező - 34 helyen első értékelőNépszerű író - 20 hasznos szavazat5 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 105 feltöltött kép
Kiváló 2024. október 13.a párjával járt itt
Székesfehérvár belvárosában helyezkedik el, a legjobb helyek egyikén, nem lehet nem észrevenni. Városnézés, programok után érdemes beülni egy ebédre, kávéra, sörre vagy sütire. A sétálóutcán van a terasza, nyáron kellemes a hatalmas napernyők alatt üldögélni a kényelmes fotelekben.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 267 városban járt márFelfedező - 3527 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 100360 feltöltött kép
2022. október 6.barátokkal járt itt
A belváros szívében, kitűnő lokációval rendelkező népszerű bisztró. Itt már 40 éve is vendéglátó hely volt, gyerekkoromból emlékszem, persze nem ez, hanem valami akkor állami. A bisztró a kávéról kapta a nevét, hiszen hagyományos olasz Perté kávét főznek.
Perte Bistro Székesfehérvár - EgyébPerte Bistro Székesfehérvár - EgyébPerte Bistro Székesfehérvár - EgyébPerte Bistro Székesfehérvár - EgyébPerte Bistro Székesfehérvár - EgyébPerte Bistro Székesfehérvár - EgyébPerte Bistro Székesfehérvár - EgyébPerte Bistro Székesfehérvár - EgyébPerte Bistro Székesfehérvár - EgyébPerte Bistro Székesfehérvár - EgyébPerte Bistro Székesfehérvár - EgyébPerte Bistro Székesfehérvár - EgyébPerte Bistro Székesfehérvár - EgyébPerte Bistro Székesfehérvár - BelsőPerte Bistro Székesfehérvár - Külső képPerte Bistro Székesfehérvár - Egyéb
Még több kép (13 db) >>
Rubin fokozatú értékelőOrszágjáró - 53 városban járt márFelfedező - 33 helyen első értékelő8 évnyi aktív tagság
Kiváló 2022. május 30.a párjával járt itt
Hétvégi kirándulás . . Kiállítás nézés után étterem keresése belvárosban- Székesfehérváron. . Bent foglaltunk helyet, gyors kiszolgálás Kint telt ház volt. - pizzát választottunk, és nagyon finom olaszrizlinget utána. . . Gyorsan hozták a forró pizzát. . Ezt már ismerjük, nem csalódtunk. . . Udvarias , tiszta hely. . . Tele vendéggel, igy szerencsénk volt. . Ajánlom. . . . .
Arany fokozatú értékelőOrszágjáró - 44 városban járt márNépszerű író - 41 hasznos szavazat3 évnyi aktív tagság
Kiváló 2021. július 4.gyerekekkel járt itt
Nagyon kevés az a hely, ahová reggel 8-kor már be lehet ülni, és nem csak egy kávéra, hanem bőséges reggelire is. Külön öröm volt, hogy mindenmentes sütemény is kapható. A terasz tágas, barátságos kényelmes kanapékkal, fotelekkel, székekkel. A kiszolgálás gyors pontos. Minden reggelemet el tudnám itt kezdeni, szép környezetben, nyugalomban, napsütésben. Mindenképpen ajánlom a helyet!
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 16 városban járt már
Kiváló 2018. április 30.gyerekekkel járt itt
A hely maga a Belváros Fehérváron, sokmindenen átment. Kiváló az elhelyezkedése, nagyon kellemes ide leülni egy szép tavaszi délelőtt, ahogy én is tettem a kisfiammal. Az árak az elhelyezkedésnek megfelelően nem a legolcsóbbak, de városi viszonylatban teljesen átlagos és nem megfizethetetlen.