Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Mivel éppen elkezdett esni az eső, amikor helyet foglaltunk a nyitott teraszon (esőben és szélben az árnyékoló rolókat nem lehet használni), így az előzetes terveinkkel ellentétesen mégis a beltéren foglaltunk helyet, ahol csupán néhány asztalnál ültek vendégek. Inkább este, vacsoraidőben telik meg az étterem vendégekkel, ez kicsit még holt időszak volt, amikor betértünk. Az étlapon többségében klasszikus olasz ételeket találunk, a pizzán és a tésztán túlmutatóan. Mivel nem vagyunk nagyétkűek, így beértük 2 levessel és egy előétellel. A levesek mindegyike kitűnő volt, az ízek harmóniája és a fűszerezés tekintetében is. Zöldcitromos tavaszi húsgombóc, pikáns, savanykás - engem a skandináv hallevesre emlékeztetett a fűszerezése (1690 Ft). A másik egy zöldséges paradicsomleves, azaz minestrone volt (1390 Ft), gazdag, zamatos. Még bedobtunk egy 3 szeletes bruschettát is, az egyik pirított kenyéren aiolis, bazsalikomos paradicsom, a másikon mozzarellás paradicsom, a harmadikon Prosciutto sonka paradicsomos alapszószon olívaolajjal volt a feltét. (1790 Ft). Jó minőségű, olasz, illetve hazai kistermelői alapanyagokkal dolgoznak. Bár a borkínálat is választékos, ezeket nem kóstoltuk. Olasz sörként a Frescot ajánlották (5 dl/1380 Ft, világos csapolt), valamint kóstoltunk két féle Grappát, színtelen Biancát, illetve a konyak/whisky színű óarany Riservát, ez utóbbi különösen kitűnő, karakteres volt (1380 Ft/4 cl). Elegáns, kifinomult az étterem, egy kicsit talán puccos, hogy csak úgy beessen az ember nem csinos, hétköznapi ruhában, de udvariasan, készségesen fogadtak bennünket. Professzionális személyzet,