Egy tízperces séta a város központjától, de autóval is könnyen megközelíthető, van parkolója. Itt mindig sokan vannak, illetve még többen vásárolnak elvitelre is, ez is jelzi, hogy népszerű. Gazdag ételválaszték, változatos napi kínálat jellemzi az éttermet. A megkóstolt ételek - tonhalas lasagne, marhapörkölt tarhonyával - ízletesek, a menzai minőségnél jobbak, de semmi extra.
Van napi menü is, ahol többféle ételből lehet választani. Az árak - önkiszolgáló étterem lévén - kicsit magasak: pl. 1800 egy főétel, mellé még a köret 6-700, saláta 500. Értékelendő - ami magyarországi éttermeknél sajnos ritka -, hogy itt vizeskancsók vannak kihelyezve, ahogy az illik egy vendéglőben. Nem akarják ráerőltetni a vendégre a méregdrága palackos vizeket, de ha úgy tartja kedve, választhat a hűtőkből is innivalót. A kiszolgálás gyors és udvarias. A külső-belső dekoráció nagyon eltalált. Igazi kellemes provence-i hangulata van a helynek. Mindenütt tisztaság van. Ajánlom.