A Sufni bisztrónak legerősebb oldala a dizájn. Az az otthonos, rusztikus hangulat, amit itt megteremtettek egyszerűen lenyűgöző. Nem írom körbe, inkább nézzék meg a képeket. A kiszolgálás is kiváló, az árak korrektek. A kacsamáj brullée állaga nem volt megfelelő, ízre megnyert.
Árát – 3200 ft – kissé eltúlzottnak éreztük, ennyi pénzért tökéleteset várok. A harcsából készült fish and chips kitűnőnek bizonyult. Ez megérte a 3200 forintot. A mákos gubán kevés volt a mák, volt viszont rajta egy rakás porgyanús vaníliamártás. Elvitelre kértünk egy menüt, ez korrekt, átlagos húsleves és nem kiugró, de élvezhető pacal volt. Árban - 1750 - kedvező. A konyha tehát átlagolva az egyes fogások pontjait (4 + 4,5 + 2,5/3 + 3,5 + 3,5) nem egészen 4 pontra jön ki, de megadom ezt az osztályzatot felfele kerekítve. Nálam a konyha a túlsúlyos mozzanat, így az összélmény is 4-es, egy jobb mákos gubával 5 is lehetett volna.