Ha Székesfehérvár és brunch, akkor csakis a Tinta jöhet szóba! Kínálatukban főleg sós reggelik, szendvicsek szerepelnek, de az itallap sem hagyja cserben a vendégeket. Izesített kávét is kérhetünk,pl. mentás-csokis vagy mogyorós ízekben. A kedves kiszolgálás és a finom ízek kombinációjával garantáltan jól indul a nap!
Szerettünk volna egy kiadósat reggelizni, ezért gyorsan kerestünk valamit a környéken. Igy találtunk rá a Tintára, ahol kellemes meglepetések sora fogadott. A hely maga igazán hangulatos és barátságos, ezt a személyzet is csak erősíti. Én mogyorós kávét kértem, és nagyon finom volt.
A vártakkal ellentétben nem volt mű íze, illetve a lazacos eggs benedict is az elvártakat hozta. Legközelebb is ide fogunk jönni, ha brunch-ra vágyunk. :)