Feleségemmel látogattuk meg az éttermet kiváncsiságból. Nagyon jó élményekkel lettünk gazdagabbak! ! Az ételek ízvilága európai szájnak kissé idegen és érdekes,de nagyon finom! A személyzethez, a tulajdonossal az élen az ételekkel-italokkal,keleti kultúrával kapcsolatban nyugodtan lehet kérdéssel fordulni!
Keletiesen hangulatos. Az ételek autentikus arab ételek, lassan készítik, utóbb megtudtuk az okát, mindent frissen grillezve készítenek, de megéri a várakozást. Minden székesfehérvári étterembe jártam, de a Zaatar étterem árai a legreálisabbak. belvárosi étterem; könnyen közelíthető. A tulajdonos nagyon barátságos; minden vendéggel foglalkozik. Időn ként hastánc műsort tartanak, ami nagyon ritka Fehérváron.
Barátokkal jártam itt még szeptemberben. Igazság szerint már korábban is voltam, de csak most ettem először. A tulajdonos személyesen fogadott bennünket, hastánc műsor is volt. A hely atmoszférája, az ételek is az autentikus arab konyhát idézik. Bizonyos ételek magyarázatra szorulnak, de személyzet készséggel áll rendelkezésünkre.
Biztos vagyok benne, hogy máskor is meg fogjuk látogatni a helyet. Bárkinek meleg szívvel ajánlom.