Szekszárdi híresség a Garay Élménypince. Egy deci borral a kézben végig sétálhatunk a kiállításnak berendezett pincében. A szőlő termesztés kezdetétől a bor készítéséig mindent bemutatnak. Tájékoztatást kaphatunk, hogy milyen ételhez milyen bor dukál. Illatmintákat is vehetünk. Sajnálatos, hogy ebédelni nem lehet ott, pedig nagyon hangulatos pince.
Minden bortermelő városban kellene legyen egy ehhez hasonló borozó. (Van, ahol működik is hasonló, például Egerben az Egri Bikavér borozó, de elkelne egy Tokajban, ott az Első Mádi Borház tölt be hasonló szerepet, de az mégsem Tokajban van, elkelne egy Soltvadkerten s még sorolhatnám.
) A Garay borozóban kitűnő szekszárdi borok kóstolhatók ismert és kevésbé ismert pincészetektől. Arra is kiválóan alkalmas a hely, hogy az ember itt ismerkedjen meg a szekszárdi nemes nedűkkel. Egy számomra ismeretlen pincészet roséját kértem, amit kóstolás után fröccsként ittam meg. A kiszolgáláson lehetne mit javítani, a formális udvariasságon túl nem kaptunk semmit, mondjuk kedvességet vagy mosolyt. A beltér fesztelenül elegáns, kellemes itt elüldögélni. Sajnos erre nem volt időnk, talán legközelebb lesz.
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét.
Ön a tulajdonos, üzemeltető?
Használja a manager regisztrációt, ha szeretne válaszolni az értékelésekre, képeket feltölteni, adatokat módosítani! Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik.