Törekvésünk, hogy helyi szállítóktól vásárolt, friss alapanyagokból készítsünk magas minőségű ételeket, támaszkodva a hagyományokra, de keresve az új utakat. Akadálymentes éttermünk és konyhánk nemcsak a hozzánk betérő vendégek, hanem fogyatékossággal élő munkatársaink számára is biztosítjuk a megfelelő körülményeket.
A napi menükínálat Both Sándor mesterszakács irányítása alatt készül, folyamatosan megújuló választékkal. Minden nap kétféle levessel, és három fajta (hagyományos, kímélő, húsmentes) főétellel várjuk az ebédelni vágyókat. Rendszeres vendégeink bérletkedvezményben részesülnek. Munkánkat segítő odafigyeléssel támogatja Kovács János Venesz-díjas mesterszakács, az Első Magyar Fehérasztal Lovagrend tagja. Éttermünk nevében a „családbarát” jelző nem pusztán az etetőszék használatának lehetőségét, vagy a kifejezetten gyerekek számára készült étkészletek használatát jelenti. Egy belső játszótérrel fogadjuk az apróságokat, emellett mindkét mosdóban szereltünk fel pelenkázót – szintén az esélyegyenlőség jegyében. Legyen szó családi, baráti, vagy céges rendezvényről, örömmel vállaljuk annak megszervezését, akár kiszállítással, akár az étteremben, nyitvatartási időn túl is.
Családunkkal voltunk itt egy rendezvényen. Az ételek minőségéről csak jót lehet mondani, melyre a garancia a mesterszakács konyhafőnök. Kreatív ötletekkel teli ételek, fantasztikus ízekkel találkoztunk. A környezet nagyon szép most újították fel az éttermet , hétköznap napi menü van magas színvonalon.
Csak "felsőfokon" tudok nyilatkozni. Ilyen kedves, barátságos személyzettel, ilyen egészséges és finom ételekkel nem találkoztam még, nemhogy Szekszárdon, de az országban sem. Az étel számomra/számunkra öt csillagos! ! :-)) Minden elismerésem az ott dolgozóknak! ! Ők a szememben nem sérült emberek, hanem EMBEREK. . .
így csupa nagy betűvel. Sok "egészséges" ember számára lehetne követendő példa, az ő emberségük, lelkiismeretességük, kedvességük. Csak remélni tudom, hogy ezt "feljebbvalóik" is így látják, és ennek megfelelően díjazzak ezt a nagyszerű csapatot, és itt nem csak a pénzbeli juttatásra gondolok, hanem az elismerő, dicsérő szavakra is. Üdvözlettel H. Veronika Primmer Péter
7100Szekszárd, Bartina u. 12/a.
06 74 510 406
Szolgáltatások
légkondícionált helyiség vegetáriánus ételválaszték akadálymentes csoportokat szívesen fogad étel elvitelre fix áras gyerekmenü napi menü parkolási lehetőség zártkörű rendezvény lehetősége