Négycsillagos hotelünk éttermében várunk mindenkit, aki igazán különleges és finom falatokra vágyik! Mi a legjobb minőségű helyi alapanyagokból készítjük ételeinket. A tradicionális és a legújabb trendeket ötvözve készítjük el az exkluzív fogásokat. Éttermünk kitűnő helyszíne esküvőknek, baráti összejöveteleknek, konferenciáknak és egyéb rendezvényeknek is.
Augusztus végén foglaltunk Önöknél asztalt október 12-ére 4 fő részére késői ebédre, pincelátogatásra és borkóstolóra. Szeptember 11-én a recepciós Hölgy felhívott minket, hogy másnapra mennyire biztos a foglalásunk. Említettem, hogy mi oktpber 12-ére, nem pedig szeptember 12-ére foglaltunk. Elnézést kért. Kb.
egy hét múlva újra telefonált egy hölgy, hogy esetleg a 16. 00 óra helyett tudnánk-e 18. 00-ra menni. Mondtam, hogy nem, mert Villányban leszünk és kimondottan emiatt a program miatt mennénk át Szekszárdra. Mondta, hogy rendben, akkor a 17. 00 órai borkóstolóra tesz be minket. Október 11-én odatelefonáltam az étterembe, hogy rendben van-e a foglalásunk, az úr aki felvette a telefont mondta, hogy a foglalást látja, de az időpontot nem, ezzel kapcsolatban egyeztessek a recepcióval. Ismételten felhívtam a recepciót, akivel újra leegyeztettem ismételten mindent. Mikor megérkeztünk kiderült, hogy a borospince látogatással egybekötött borkóstoló az étteremben lesz, egy pohár bort kapunk a borospincében, a többit pedig az étteremben. Az ételek minőségéről nem is beszélve A pisztráng volt az egyetlen, ami finom volt. Az előétel kenyere jéghideg volt, valószínűleg a hűtőből került ki az asztalra, a hozzá kihozott vaj meg volt fagyva, sem kenni, sem pedig elvágni nem lehetett. A lazac túl volt sütve és száraz volt, a fürjtojás szintén, fekete volt a széle és kemény volt, a burgonyachips hideg és rossz állagú, a zöldborsópüré darabos volt. A marhapofa húsnak kérge volt, a galuska pedig vizes. Ezek után úgy döntöttünk, hogy a borkóstolón nem veszünk részt, hanem inkább visszamegyünk Villányba, ahol már évek óta kellemesen szórakozunk és megfelelő minőséget kapunk.
A 2016-os év borászának, Mészáros Pálnak a hotel-étterme Szekszárd belvárosában. A beltér elegáns, fehérabroszos, a terítéknek stílszerűen része a minőségi borospohár, a dekorációban is szerepet kapnak a borosüvegek. A plafontól a székeken át padlóig a fehér, a fekete továbbá e kettő közötti barnás színárnyalatok határozzák meg az alaphangulatot.
Röviden: feszengés-mentes exkluzív atmoszféra. Az étlap kellően összefogott, jellemzően nemzetközi fogásokból építkezik. A konyha teljesítménye a helyi átlag feletti, mi több, ez Szekszárd egyik legjobb étterme, de megbicsaklások akadnak, az étlap ígéreteit nem minden esetben veszik komolyan. A borlap a pincészet mintegy húszféle borát kínálja, korrekt áron, egy kivételével minden bort kimérnek decire is. A kiszolgálás udvarias, kommunikatív, törekvő.
A párommal mentünk vacsorázni, és nagyon jól éreztük magunkat. A hely nagyon szép, különleges a berendezése, nagyon elegáns és hangulatos. A kiszolgálás kedves, a pincérek nagyon előzékenyek voltak, és az ételek is nagyon finomak. A borok is jól passzoltak a fogásokhoz, bár én nem szeretem a vörös bort, most kellemesen csalódtam! Biztosan visszatérünk még! :)
5Ételek / Italok
5Kiszolgálás
5Hangulat
5Ár / érték arány
5Tisztaság
Milyennek találod ezt az értékelést?
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét.
Ön a tulajdonos, üzemeltető?
Használja a manager regisztrációt, ha szeretne válaszolni az értékelésekre, képeket feltölteni, adatokat módosítani! Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik.
7100Szekszárd, Rákóczi u. 20.
06 74 684950
Szolgáltatások
kerthelyiség csoportokat szívesen fogad gyerekmenü parkolási lehetőség rendezvényhelyszín borvacsorák