Kiváló 2018. augusztusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2019. augusztus 30.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A 2016-os év borászának, Mészáros Pálnak a hotel-étterme Szekszárd belvárosában. A beltér elegáns, fehérabroszos, a terítéknek stílszerűen része a minőségi borospohár, a dekorációban is szerepet kapnak a borosüvegek. A plafontól a székeken át padlóig a fehér, a fekete továbbá e kettő közötti barnás színárnyalatok határozzák meg az alaphangulatot. Röviden: feszengés-mentes exkluzív atmoszféra. Az étlap kellően összefogott, jellemzően nemzetközi fogásokból építkezik. A konyha teljesítménye a helyi átlag feletti, mi több, ez Szekszárd egyik legjobb étterme, de megbicsaklások akadnak, az étlap ígéreteit nem minden esetben veszik komolyan. A borlap a pincészet mintegy húszféle borát kínálja, korrekt áron, egy kivételével minden bort kimérnek decire is. A kiszolgálás udvarias, kommunikatív, törekvő.
Augusztus végén foglaltunk Önöknél asztalt október 12-ére 4 fő részére késői ebédre, pincelátogatásra és borkóstolóra. Szeptember 11-én a recepciós Hölgy felhívott minket, hogy másnapra mennyire biztos a foglalásunk. Említettem, hogy mi oktpber 12-ére, nem pedig szeptember 12-ére foglaltunk....
A párommal mentünk vacsorázni, és nagyon jól éreztük magunkat. A hely nagyon szép, különleges a berendezése, nagyon elegáns és hangulatos. A kiszolgálás kedves, a pincérek nagyon előzékenyek voltak, és az ételek is nagyon finomak. A borok is jól passzoltak a fogásokhoz, bár én nem szeretem a...