Végre itt. A pincészet remek. Hatalmas birtok. Most még tavaszi előkészületek zajlottak, építkezések. Mi is beleestünk vmi kivetelezési problémába, így a lefoglalt Tó parti vendégházunkba nem tudtunk beköltözni. Helyette felajánlották a luxus apartmanjukat. Kedves gesztus. S ez valóban szép kilátás, luxus körülmény.
Remek időt fogtunk ki, a házikónk előtti kerti asztalnál tudnunk napfürdőzni, gyönyörködni az előttünk zöldellő fűben fában (amit épp lepusztítottak és majd jövőre talán újralombosodik). Szép kilátás. S közben borozgatni a fenséges Bodri borok közül válogatva. Nagy ötlet a terepjárós túrázás, igen érdekes látnivalókkal lettünk gazdagabbak a birtok körül. S megnézhettünk egy szarvasgombász túrát is. Szuper 3 napot töltöttünk itt. Köszönjük.
Csapatépítőn vettünk részt itt. A személyzet nagyon kedves, mindenki jófej volt. Az ételek finomak voltak és bőségesek. A mi szobánk nagyon tágas volt, csak pár szönyeget hiányoltam, de lehet az időjárás miatt nem volt kint. . . . ? A környezet nagyon szép, nyugodt, csendes. Könnyen megközelíthető, tágas parkolóval rendelkezik.
Az ételek finomak voltak és a borok is. A kiszolgálás kedves. Viszont a szállás egyáltalán nem tetszett. Az ágy nem volt kényelmes, a szoba pici, ezért az elrendezése rossz. Az ágy betolva a falra, aki belül aludt csak a másikon keresztül tudott kimászni. Ebben van mit fejlődni.