A jeli arborétumból hazafelé menet tértünk be anyukámmal, ebédelni. Ha épp nem vírushelyzet van, sosem választottam volna ezt a helyet, de úgy voltam vele, hogy ha van kerthelyisége, akkor próbáljuk meg, hiszen sok vendéglátó még ki sem nyitott. Odaérkezésünkkor megkérdeztem a pincért,(aki ugyan hordott maszkot, de ez az orrát egyáltalán nem takarta, a száját is csak félig.
) hogy SZÉP kártyát elfogadnak-e, mert szerettem volna arról költeni elsősorban. Mondta, hogy nem mindegyiket(? ? ? ), de a K&H-t igen. Két személyes tálat rendeltünk. Többek között csirkemáj volt rajta, az egyik belül teljesen nyers volt. Véres. Mikor ezt így a végén szóvá tettem, nem érezte szükségét, hogy bármiképpen is kifejezze a sajnálkozását. Fizettem volna a K&H kártyával, de kiderült, hogy mégsem működik ez a fajta sem. . Nem értette, hiszen ma már szerinte fizettek SZÉP kártyával. . Végül bankkártyával fizettem, de bosszantott, hogy erre sem volt semmi normális reakció, csak hogy "naa, ez működik". A másikkal sem volt semmi baj! Egyszóval, soha többet ezt a helyet! !
Soha ne térj be olyan csárdába, ahol csak 2 autó áll a parkolóban. Az ugyanis a személyzeté. Rögtön, akkor ki kellett volna fordulnom, amikor szembesültem azzal, hogy én vagyok A Vendég. Egyes számban. Nagyon éhes voltam így rendeltem egy babgulyást. Nagy kár volt pénzt adni érte. Minősíthetetlen volt.
A baracklé (Capy) finom volt, kár, hogy beleivott egy légy. Merthogy légyből viszont rengeteg röpködött, mivel csak én ettem. Tanulság: teli parkolós csárdát keress, még akkor is, ha esetleg várni kell az ételre.
Főpincér hihetetlenül kedves, barátságos ! Otthonos , aranyos környezet! Kevés étel a nyitóétlapon. Remélem bővülni fog, mivel rendkívül finom ételeket kaptunk idén, a régiekkel ellentétben. Tálalás csárdához képest igazán kifinomult, gusztusos! Örülök , hogy betértünk újra, és még fogunk is ! Elismerésem a személyzetnek! További ilyen remek fejlődést kívánunk!
Személy szerint sok dicséretet hallottam erről az étteremről. Balatoni házunktól jöttünk Szombathelyre. Gondoltuk betérünk. Kellemes , tiszta étterembe érkeztünk. A hideg ellenére kellemes meleg volt a helyiség. A pincérhölgy nagyon barátságos és kedves. Az ételek is finomak voltak. Hamar elkészültek az ételek.
Kedves gesztus, érkezéskor pogácsa a ház ajándékaként! Az ár kicsit magas. / pl. az egyes italok /. Máskor is szívesen visszatérünk, ajánlani tudom másoknak is!
A jeli arborétumból haza felé tartva álltunk meg ezen a helyen, mint sokan mások. Már kívülről látszott, hogy az utóbbi évtizedekben semmit nem fordítottak az épületre (a bejárati ajtó előtti lépcső konkrétan össze van dőlve), s ez belülről is megerősítést nyert.
A helyiség eléggé tele volt, a felszolgáló a rendelésnél jelezte is, hogy kb fél órát kell várni az ételre. Semmi gond, máshol is kell ennyit. 1 óra után, mikor rákérdeztük, hogy mikor érkezik az étel, kiderült, hogy elkeverték a rendelést, felálltuk és eljöttünk. Ennyit a világszínvonalról, amit a kinti óriásmolinó hirdetett, illetve még annyi, hogy a felszolgáló személyzet egy nagy nulla. Ketten vittek ki egy asztalhoz 2 üres tányért és 2 salátát. Köszönni nem tudnak és a szívélyes mit kérnek kérdéssel veszik fel a rendelést. Kerüljétek jó messzire! Inkább ugorjanak el Sárvárra a Bassiana Hotel éttermébe és egyenek egy jót!
Hát gyerekek hol is kezdjem. Egyedül ültem be egy szombati napon. Meglehetőssen tele volt az étterem. Csak kettő felszolgáló volt. Ők vannak a pultban az asztaloknál s még a kasszánál is. Konkrétan 40 perc várakozás után jelzem a pultal szemben ültem le s hangossan köszöntem mikor megérkeztem s fogadták is és viszonozták a köszönésemet.
Tehát nem lehet arról szó, hogy esetleg nem vettek észre. . . Szóval 40 perc várakozás után meg kellett kérdeznem, hogy rossz helyre ültem -e? Mert még azt sem kérdezték meg minek jöttem be. . . Ezek után kiváncsi voltam valami hatalmasat villantanak -e hogy kiengesztelhenek. Hát az ételre a másik 20 percet vártam. Nem beszélnék többet a helyről! Érdemtelen! Aki nagyon ráér én annak ajánlom csak. Tömeg étterem semmi plusz! Csak minusz!
A kámoni arborétumban járva tértünk be először ebbe a csárdába. Nagy parkolója van,akár ha kamionos vagy is van hová tenni a gépet. Szépen berendezett,hangulatos. A kiszolgálás első osztályú az ételek minősége és a tálalás szintén. Kifogástalan a mellékhelyiség tisztasága is.
A csárda mellett saját állatfarm van amit meg lehet tekinteni,ha valaki gyermekkel utazik egy kis séta biztos kellemes időtöltés lesz itt. Sokan járnak ide,de a felszolgáláson ez nem látszik meg,kedvesek és a szakács is serényen dolgozik,nem unjuk el az életünk míg elénk kerül az étel. Mindent elmond,szerintem,hogy képesek voltunk 100 km autózni a házassági évfordulónkon tavaly,hogy itt ebédelhessünk.