Az első este, miután jeleztem, hogy igen, ma kérem az éteksort, először a pultnál csevegtem egy ideig a rendkívül szimpatikus és kedves felszolgálóval, akivel meg is beszéltük, hogy a bőséges és nívós pálinkakínálatból az ő kedvencét fogadom el, kajszibarack párlattal nyitok. Így is történt, 10 pontos bekopogás a vacsorához. Ezután került fel az előétel, vadsonkába töltött sajtkrém formájában salátaágyon, még jobban megvilágította az élet további szépségeit. A fácánleves már valóban a győztes fogások közé tartozott, gazdagon, sűrűn felvezetve, némi csípős kiegészítéssel, majd szarvasperkelt, mely a folyosón lógó oklevél tanúsága szerint díjazott kategória, ezt megkoronázta még később a vaddisznócsíkok boros áfonyás öntet alatt lapuló díszítménye, némi krokettel lágyítva, a mártás maga volt a csoda, majd behajózott a végére a somlói habos galuska is, éppen megpúpozva szépen a korábbiakat. Közben két korsó csapolt Pilsner Urquell-t voltam kénytelen legurítani, hogy folyamatos legyen a nyelés, ugyan vörösborról is beszéltünk, mint idevaló, ideillő kiegészítőről, de végül, némi kedélyes és vidám "vita" után mégis a sörajánlatot fogadtam el. . . de hát ez így volt jó, ahogy! Mit tehetnék ehhez hozzá? A reggelik is nagyon finomak voltak, a vacsorák is, kiváló ízléssel összeállított étkek mind, csak ilyent kívánhatnék magamnak és másnak egyaránt!