Balatonhoz közel egy kényelmes szállás, kedves tulajdonosokkal, finom bio borokkal, házias jellegű reggelivel. Szép kilátással a Balatonra, a Balaton Felvidéki kis faluban.
Aki ide szeretne foglalni: van szállás lehetőség az új birtokközpontban is , ahol az étterem is található, illetve a régi vendégházban. A vendégház a fő út mellett fekszik, saját parkolóval. A mi apartmanunk az udvarra nézett, így a forgalom zaja nem hallatszott be. Az apartman kényelmes volt, elég jól felszerelt.
Mini konyha van kávé és teafőzővel, mikróval, sok-sok pohárral, tányérral. Fedett terasz tartozik hozzá, ahol akár 10 ember is elférne (az apartman max. 6 fős). A szekrényekkel nem voltam kibékülve: egy felső polc, az akasztós részen két vállfa. Ha nem bőröndből akarsz élni, ez kevés. A mi apartmanunkhoz szauna is tartozott, jól esett esténként beülni. Három főnek kényelmes. A reggeli választék igényes, a kávé nagyon finom. Egyszer vacsoráztunk is itt, az is nagyon ízlett. Külön kiemelném a személyzetet: mosolygósak, látszik, hogy élvezik a munkájukat. Az épülettől kezdve a borokon át az ételekig, a faluról, a környékről, bármit kérdezhettünk akár a recepción, akár az étteremben, profi módon válaszoltak.