Egy kellemes, fedett, árnyas és japános hangulatú teraszról léphetünk be az étterembe, amely egyszerű, puritán berendezésű és légkondi sem volt. Így egyértelműnek tűnt a választás, a teraszon foglaltunk helyet. Az étlap első lapja a pálcikahasználat rejtelmeibe vezeti be a vendégeket, valamint a sushik típusait mutatja be. A számtalan sushi szetten és boxon kívül vannak még további távol-keleti ételeik, nemcsak japán, de thai, vietnámi és kínai fogások is. Levesek között a japán miso mellett a vietnámi Pho, a thai Tom Kha szerepel, én ez utóbbiból garnélásat kértem (2470 Ft/ 4 dl). Az előételek között gyoza, edamame, tavaszi tekercs, a főételek terén többféle Pad Thai, udon tészta, curry szerepelt. A legszélesebb kínálat a sushik terén volt, maki, futomaki, uramaki, hotto, nigiri, temaki, sashimi. A sushikat elsőre az átlagosnál drágábbnak találtuk, mivel gyakran eszünk, eléggé képben vagyunk az árak terén. De amikor megkaptuk az ételeinket, örömmel és meglepetten tapasztaltuk, hogy itt a tekercsek sokkal, de tényleg sokkal nagyobbak, így kiadósak voltak a fogások, és így már ár-érték arányban is korrekt volt, amit kaptunk. Italokkal együtt 4 főre 25. 000 Ft alatt fizettem kicsivel úgy, hogy még elvitelre is csomagoltattunk, el sem tudtunk fogyasztani mindent helyben. A gyerekek örömére buborékos Bubble Teát is tartanak, ebből epreset és licsiset választottunk (1. 490 Ft), valamint kancsós limonádét (1,5 liter 2. 200 Ft). A már említett leves mellett a 22 db-os Hokkaido szettet (11. 350 Ft), lazacos, avokádós makik voltak a rákos és lazacos nigirik mellett, illetve 2 db tempurás rákos torpedo spicí temaki (ezt még sosem kóstoltuk máshol korábban), valamint Sake Hottót (4. 350 Ft), és pluszban még egy 8 db-os uborkás makit (Kappa maki 8 db / 1. 560 Ft). Kicsit hosszabb volt a várakozási idő, ami miatt elnézést kértek, azt hiszem, egy ételfutáros rendelés miatt lassultak be. Amit kaptunk, az abszolút kárpótolt minket a várakozásért, ráadásul a tálalás is különleges és szép volt a gondolán, illetve a hídon, ilyen formájú tálalókon. Az elviteles dobozért nem kellett pluszban fizetni. A mosdó egy kissé avítt. Nincs kötelező szerviz díj. Összességében nagyon remek ebéd élmény volt, jár az 5 pont.