Kiváló 2014. májusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2014. szeptember 24.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az Aranysárkány a nyolcvanas években is szentendrei kuriózum volt, osztrák és más külföldi turisták zarándokhelye. A második generáció által vezetett étterem gasztronómiai csodákat rejteget. Csodás, különleges ételek, családias hangulat. Ügyelnek arra, hogy még a hagyományos ételeket is különlegesen készítsék el. A konyha a vendégtérből belátható, ha érdekel minket, az utolsó fázisait láthatjuk a készítésnek, a tálalásnak. Igazi gourmand-oknak kihagyhatatlan!!!
Először fiatal koromban, (1984-ben) családommal jártunk náluk. Később ez rendszeressé vált, barátokkal szomszédokkal mentünk hozzájuk. Emlékszem, hogy imádtuk a hangulatot, az ételeket. Akkori kedvencem a rántott velőgombóc volt. Óriási szünet után idén januárban voltunk náluk, családdal....
Évek óta vágyakoztunk eljutni az Aranysárkány vendéglőbe.Sok éve sütünk főzünk a receptes könyveikből. Fantasztikus a szakácskönyv,minen recept tökéletesen sikerült itthon. Tegnap végre elmentünk és nagy nagy csalódás volt. Rendeltünk egy libamájat és egy báránykát. Először kihoztak valami...
Máhr Attila étterme volt az első privát éttermek egyik a Kádár korban. Azóta ifj Máhr Attila vette át a helyet. A névválasztás kicsit furcsa, ilyen néven kínai éttermek szoktak működni. Mi három ízben is megfordultunk itt, tetszett a berendezés, a látványkonyha. Ettünk felsorolhatatlanul sok...