A Teddy Beer étterem lett, de mi italért mentünk be a legutóbb. Társam először kóstolt előző este prémium kézműves söröket, s amikor hallotta, hogy a Teddy Beer erre szakosodott, akkor rögtön javasolta, hogy szerezzünk be párat.
Elbeszélgettünk a pultossal a sörök témájáról, s együtt kiválasztottuk a három legizgalmasabb IPA-t, a Horizonttól, a Zentustól és a Mad Scientisttől, ezek hozták a megszokott magas szintet. Áruk húzós volt, de még belefért az elfogadhatóba.
A párommal Szentendrén jártunk, majd az ebéd utáni levezető séta közben belebotlottunk a Teddy Bear kézműves sörözőbe. Bár nem vagyok egy nagy sörös, de már a söröző cégére megvett kilóra :-) Nagyon ötletes, hangulatos ki hely, Írországra emlékeztet a berendezés, csak persze mérsékeltebb magyar árakkal.
A Teddy Beer létrejötte óta előkelő helyen szerepel a célpontlistámon, de mivel Szentendre eléggé kiesik az útból, csak most jutottunk oda, hogy leteszteljük. A földszinti beltér nem sokat változott, otthonos, pubszerű, kényelmes, szeretnivaló, jól használják dekorációnak az italokat.
Rendeltünk egy vegyes tálat, amin volt gyümölcsös májpástétom, sonka és túrókrém, két cent birspálinkát valamint a Bakancslista hiányzó darabját, ami a 7es számot viseli. Elvitelre egyébként 20% kedvezményt adnak a sörökre, ami nagyjából megszokott szaküzleti árat jelenti. A sörválaszték izgalmas, a tulajdonos rajta tartja kezét a sörvilág pulzusán. Jó hely a Teddy beer, a kézműves sörök rajongóinak kötelező mutatvány elzarándokolni ide.