A bejárat előtt csinos kis teraszuk van, ahonnan az egész csodaszép tér belátható, viszont nyáron borzasztóan odatűz a nap, szóval mi inkább beljebb mentünk. A nagyon szűkös, hosszúkás térben hatalmas fagylalt kínálat fogadott, 3 hűtőpultban sorakoztak az ízek, nehéz volt választani. Egy gombóc fagyi 500 Ft, ez ma a hazai átlagár. Szép nagy gombócokat kaptunk tölcsérbe és tálkába is, a papírtálka +100 Ft-ba került. Amiket kóstoltunk, minden igazán finom volt, bár a fiamnak a mákfagyi nem jött be, az tényleg elég tömény volt, de kétségtelen, hogy mákban nem volt benne hiány. Vannak különlegességek is, pl. ibolya, licsi, gránátalma, homoktövis, szilvás karamella, vannak laktóz- és cukormentes ízek is, illetve számtalan gyümölcsfagylalt. Az eper és a sós karamella is ízletes volt. A meglepetés a fizetés után jött, mivel a korábbi látogatásainkkal ellentétben ezúttal nem kifelé, a tér felé vettük az irányt, hanem tovább mentünk a pénztár utáni lépcsőkön, ahol egy kellemes belső cukrászda részbe érkeztünk, ami hangulatos vintage stílusban volt berendezve régi bútorokkal, kis díszekkel. Az ablakból a szemben lévő Szerb Egyházi Múzeum épületére lehet rálátni no és a forgalmas, tekergős Bogdányi utcára. A mosdó a lépcső tetején a tetőtérben található, 1 db van, koedukált, szűkös és elég retró volt. Fagyin kívül a forró csokoládét tudnám még kiemelni, amelyből 10 féle ízt tartanak, persze inkább a hűvösebb napokra ajánlanám, nem 32 fokban, amikor mi jártunk ott. A cukrászda nagyon népszerű, folyamatos a sorban állás, de elég gyorsan haladt, mivel hárman is szolgáltak ki a pultban.