A többféle színnel, futtában felírt ételek és árak lehet, hogy informatívak, s így kérdés nélkül is mindent előre tudhat a vendég, de egyáltalán nem esztétikus. Az ablakból belátni a lángos és palacsinta készítő konyhai részlegbe. A Dunakorzó felől van egy másik, igényesebb terasz és egy másik bejárat az éttermi rész felé, de így is egyértelmű mindenki számára, hogy ugyanarról az egységről van szó, a nevük is közös. A legolcsóbb étel a palacsinta, ennek darabja 200 Ft-ba kerül, ami papírvékony, átlagos méretű, és nem dúskál a töltelékben, egy fahéjasat teszteltem. A palacsinta már hideg volt, előre elkészítve állt a pulton toronyban, töltésre várva. Következő megdöbbenésemet az okozta, hogy ÉDES lángost is árulnak, méghozzá ugyanolyan töltelékekkel, vagyis jelen esetben "toppinggal", mint amit a palacsintába is töltenek (kakaós, lekváros, fahéjas, mákos). Őszintén szólva ilyet még sehol nem láttam, de elég bizarr, a lángosnak szerintem éppen az a lényege, hogy sós. Hamburger, sajtburger, hot dog és gyros pitában szerepelt még az étlapon, mirelitből összedobott cuccokat kell elképzelni. Igénytelen, kissé lepattant, nem minőségi hely benyomását keltette bennem, viszont az árak ehhez képest középkategóriásak. Mindezek alapján nem ajánlom.