2016. júniusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. június 10.Ajánlom a helyet másoknak is!
A Fantázia lángossütőről írtam már egy értékelést más fórumra, akkor akadt helybeli polgár, aki vitaba szállt velem, mondván, hogy a város legjobb lángosozójáról van szó. Az persze egy dolog, talán igaza is van, de attól még amit leírtam, az tételesen stimmelt. Szerencsére sikerült megörökítenem a pillanatot is, amikor barátom elugrik a lángosról bőven csöpögő olaj elől. Talán ennek, mármint a fotó közlésének és a kritikámnak köszönhető, hogy most már rendesen lecsepegtetik a lángosokat.
Tény, hogy amikor a minap adtam még egy esélyt a helynek, már nem volt olajos a lángos. Elég sűrű, tömör volt, jobb szeretem ha könnyedebb a tésztája, de alapvetően rendben volt. Gondoltam,tejfölöset kérek (300 ft és jó nagy), azt nehezebb elrontani. A múltkor virslis-káposztás volt műsoron és olyan pocsék virslit tettek bele 900 forintért (ebben benne volt még két extra, káposzta s még valami), hogy inkább maradtam a simánál.
Fekete mellényben, fekete ingben és fekete farmerben voltam, azt mondja a kiszolgáló hölgy, szerinte biztos viccesen, hogy „azt hittem kéményseprő”. Nem vettem a lapot. Nem láttam még kéményseprőt magyar sujtásos mellényben.
Átlagos hely ez, minden tekintetben. Nem kizárt, hogy eszem itt még sima lángost, 250 ft körül az ára, nem 900, mint a Várban.
De épp úgy le is tudok róla mondani.
Ételek / Italok:![]()
Kiszolgálás:![]()
Hangulat:![]()
Ár / érték arány:![]()
Tisztaság:![]()
Fantázia Lángos további értékelései
2022.04.16a párjával
![]()
Hatalmas sort kivárva jutottunk a lángosunkhoz (kb 40 perc), ami nem volt semmi különleges, sem ízre, sem adagra. Szerintem minden piacon sütnek ilyet. Viszont legalább drága volt... Egy sajtos-tejfölös lángos 1100 Ft... Értem én, hogy infláció, meg minden, na de akkor is. És ennyi pénzért ne...
2019.09.03a párjával
![]()
Egy rendezvénysorozt ideje alatt tértünk ide egy jó lángosra. sajnos az ülőhely nagyon kevés, állva pedig elég körülményes lángost enni.Így kiültünk a Duna partra, s ott ettük mg. Maga a lángos nagyon finom volt, tökéletes a tészta és feltét is volt rajta bőven. A sör és az üdítő is rendben volt....
2018.07.19gyerekekkel
![]()
Én még ilyen finom lángosokat eddig nem ettem! Jó volt a tésztája és isteni a feltét! Biztos, hogy visszajövök még ide enni.
Bükkös Hotel & Spa Szentendre
53.272 Ft / 2 fő / éjtől reggelivel