Jó 2017. júniusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2017. július 3.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Maga a csárda nagyon jó helyen van, Leányfalu és Szentendre határán, a Dunaparton, hangulatos és kedves, árnyas fák között. A parkoló kicsi és gondozatlan, ugyanúgy, mint maga a csárda épülete. Nem túlzok, ha azt mondom,hogy az épület koszos, sajnos az asztalok sem nagyon tiszták. A személyzet vegyes, van aki kedves és udvarias, de sajnos nagyon "bunkó" és unott pincérrel is találkoztunk. De az előbbieket mind felejteti az isteni ponty halászlé, amiért vissza-vissza térünk. Belsőséggel (és azt bőven tesznek bele, ha külön 400 Ft-ot még fizetünk érte)egy kis bográcsban 3000 Ft körül van az ára.
Először pontosan húsz éve voltunk náluk. Átlagos kiszolgálás, átlagos étel marad meg bennünk. Akkor úgy gondoltuk annak ellenére, hogy naponta megyünk el az étterem előtt, nem lesz a törzshelyünk. Most, ennyi idő elteltével, egy hirtelen ötlettől vezérelve, beugrottunk ebédelni. Egyikünk...
Étkezés és fizetés után a személyzettől érdeklődtem, hogy étlapjuk "német" fordítását ki végezte, mert gyakorlatilag egészében rossz. Nem létező "német" szavakkal tele, az ételek nevei félrefordítva. Ez az idegennyelvű étlapkészítés non plus ultrája. Választ nem kaptam.
Érdemes a város szélén található csárdában ebédelni, mert csodálatos helyen jó a kilátás a Dunára, nagyon kedvesek a kiszolgálók, sok időt nem kellett várni a felszolgálásra, a halászlé pedig nagyszerű volt. Az adag mennyisége miatt "csak" deszertet ettünk utána, nagyon finom palacsintákat, amik...